gyilkosság

Híreink vannak a meggyilkolt magyar focista ügyében: ez a helyzet Curtis testvérével

sv

Létrehozva: 2023.05.25.

Katzenbach Imre megölésének vádjával van börtönben a rapper testvére.

Mint arról már beszámoltunk, Curtis testvére börtönben ül, a vád szerint ugyanis tettestársaival meggyilkolta a híres magyar focistát, Katzenbach Imrét, a volt MTK-s focistát még 2009-ben. Csak évekkel később találták meg a holttestét Baranyajenőn, most pedig a bíróságon feldobta társait az egyik vádlott. 

Elfogták az egyik gyanúsítottat / Fotó: TV2

Az MTK egykori focistáját, Katzenbach Imrét 2009-ben gyilkolhatta meg három bérgyilkos, holttestét azonban csak később találták meg. Az egyik elkövetőt már korábban elkapták, most azonban feldobta társait, mert abban bízik, így elkerülheti az életfogytiglan büntetést. A feldobott társak között volt Curtis testvére, aki emiatt bár hosszú ideje börtönben van. 

Most megbilincselve, vezetőszálon vitték be a rapper bátyját a bíróságra, hogy folytatódjék a tárgyalás. A vádirat szerint hárommillió forintért vállalták el, hogy megölik a focistát: agyonverték, majd egy előre megásott sírban elhantolták. Minderre azért volt szükség, mert a focista - állítólag - stróman volt egy pénzmosási ügyben, ő azonban a felvett félmilliárd forintot nem adta át megbízóinak, hanem külföldre menekült. Ezután mégis hazakerült. Gyilkosai vadászatra invitálták, később azonban megölték. 

Nagyon sajnálom, hogy el kell mondanom, ami történt, mert Lajos nekem nagyon jó barátom volt. Amikor 2020 decemberében engem meggyanúsítottak az Imre megölésével, elég sokat foglalkozott vele a média, hogy én vagyok a gyilkos. Teltek, múltak a hetek és a hónapok, és nem kaptam egyik akkori tettestársamtól se segítséget, hogy te, ezt mondjad vagy azt mondjad. Én benne maradtam volna úgy ebben az ügyben, hogy kapok egy életfogytot, ha nem teszek vallomást

- mondta el a gyanúsított, aki ezzel feldobta társait, köztük Curtis testvérét. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek