Találkozás

Újabb részletek: Curtisszel töltötte utolsó szabad napjait gyilkossággal gyanúsított testvére

KKP

Létrehozva: 2022.04.08.

Negyedszer is visszavitték a börtönbe Curtis testvérét, Sz. Lajost. Igaz, ehhez négyszer ki is kellett őt engedni a letartóztatásból. Legutóbb március közepén adták meg az ismert focista, Katzenbach Imre megölésében való részvétellel vádolt férfinek, hogy némi szabad levegőt szívjon. Az ügyészség azonban nem értett egyet a bíróság döntésével, és kijárta, hogy néhány napnyi viszonylagos szabad életet követően elmenjen érte a rendőrség. Amíg kint volt, nyomkövetőt kellett viselnie, de ez nem akadályozta meg abban, hogy találkozzon a legközelebbi családtagjaival.

Öccsével, Curtisszel is találkozott a szabadlábon töltött néhány napja alatt a Katzenbach Imre meggyilkolásával vádolt Sz. Lajos Fotó: Bors

– Természetesen Curtissal és az édesanyjával is eltöltött néhány órát. Mindketten biztosították róla, hogy a végsőkig kitartanak mellette, igaz, akkor még nem tudták, nem sokkal az ügyészség vádat is emel ellene, és életfogytiglani fegyház kiszabását kéri vele szemben – mondta a Borsnak a család egy közeli ismerőse.

A Fővárosi Főügyészség életfogytig tartó fegyházbüntetés kiszabását kérte a rappel bátyjára Fotó: Knap Zoltán

– A legnehezebben talán Lajos és Curtis édesanyját viseli meg fia hiánya. Ő tisztességes, idős, beteg asszony, akinek nagy szüksége lenne gyermeke támogatására. Képtelenségnek tartja, amivel Lajost vádolják, és bízik benne, hogy végül sikerül magát tisztáznia – tette hozzá a neve elhallgatását kérő informátor.

Zamecsnik Tamás, Sz. védőügyvédje kifejtette, hogy már nagyon unalmasnak tartja a csiki-csuki játékot.

– A védencem mindvégig együttműködött a hatóságokkal – szögezte le a jogász.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek