Évforduló

Egy éve hunyt el Berki Krisztián – Mazsi: "Fogalmam sincs, miképp fogom megélni"

Soltész Mónika

Létrehozva: 2023.05.06.

Napra pontosan egy évvel ezelőtt hunyt el Berki Krisztián. Özvegye most a Borsnak mesélt az elmúlt egy évről, és arról, miként éli meg a szomorú évfordulót.

Tavaly május 6-án hunyt el tragikus hirtelenséggel Berki Krisztián. Özvegye azóta is csak nagyon ritkán beszél gyermeke édesapjáról. Az egyéves évfordulója kapcsán most Mazsi kivételt tett a Borssal, és mesélt az érzéseiről.

Jól vagyunk, bár egy nagyon nehéz időszak következik számomra, most lesz Krisztián halálának az évfordulója. 

A kislányom tartja bennem a lelket, miatta gyűjtöm minden nap az erőmet. Ő a mindenem, és nagyon hálás vagyok érte, hogy ő megadatott nekünk – kezdte a Borsnak. – Még mindig hullámzó a hangulatom. Nincs más lehetőség, mint hogy előrenézzek. Lehetne siránkozni, de felesleges. Sokáig homokba dugtam a fejemet és úgy tettem, mintha meg sem történt volna ez az egész, ami a lelkemen csattant nagyot. Az utóbbi időben volt egy nehéz időszakom. De Krisztiánnal van egy közös kislányom, lehet, hogy ezt az életfeladatot kaptam, mint ahogy az is lehet, ahogy Krisztián is. A sors megadta nekünk a kis angyalkánkat, akivel teljes lett a családunk. Nekem az a dolgom, hogy őt épségben és egészségben, a legjobb tudásom szerint felneveljem és útnak indítsam – nyilatkozta.

20230502 Budapest
A Galaxis őrzői 3. filmbemutatója
Fotó: Máté Krisztián (MK) 
MW bulvár
képen: Berki Mazsi
Mazsi megpróbál új életet kezdeni, de elsősorban édesanyaként szeretne helytállni  Fotó: Máté Krisztián

„Erre nem lehet felkészülni”

Egy ilyen veszteséget senkinek sem könnyű feldolgozni. A sztáranyuka hangulata is folyamatosan ingadozik, pláne, ahogy egyre közelebb került május hatodikához, amikor akaratlanul is felidéződnek benne az egy évvel ezelőtt történtek.

Félelem van bennem az évforduló kapcsán. Mert még mindig nagy amplitúdókat tudok megélni érzelmi szinten. 

Ilyen még nem volt az életemben, ezek új érzések, és erre nem lehet felkészülni, mert nem tudjuk, mire számíthatunk. Fogalmam sincs, miként fogom megélni – mondta az özvegy.

Berki Krisztián éppen ma egy évvel ezelőtt hunyt el Fotó: Végh István

„Hajlamos vagyok saját magamat is lehúzni”

Édesanyaként a legfontosabb számára, hogy a harmonikus életet nyújtson a már másfél éves Emmácskának. Annak is megtalálta a módját, mit tegyen akkor, ha úgy érzi, eluralkodnak rajta a negatív gondolatok.

– A sporttal, a jógával és a barátnőimmel töltött idő mindig segít. Ők ismernek, tudják milyen vagyok valójában, mindig erősítenek. Alapvetően pozitív ember vagyok, de hajlamos vagyok saját magamat is lehúzni, ez az utóbbi egy évben gyakran előfordult. 

Negatívan láttam magamat, ezekben a pillanatokban ők vannak mellettem és segítenek elhessegetni a rossz gondolataimat. 

Hajlamos vagyok a testemmel kapcsolatban is elégedetlen lenni, míg mások szerint most igazán jó formában vagyok. Szeretnék a legjobb anya lenni. Ha kapok negatív véleményt, nem baj, mert olyankor elgondolkodom rajta, és ha higgadtan teszem, akkor építő kritikaként veszem – fűzte hozzá.

Halálának egyéves évfordulója előtt két nappal készült el a gyönyörű síremlék Fotó: Vaskó Tamás

„Rengeteg emlék köt oda”

Az utóbbi hónapokban Mazsit gyakran látták Székesfehérváron új párjával. Ennek kapcsán nemrég a Borsnak árulta el, hogy a vidéki városba költözött, ahol szeretne új életet kezdeni. A régi lakás is nagyban hozzájárult döntéséhez, ahol minden elhunyt férjére emlékezteti.

Ez egy új kezdet. Nem éreztem már jól magam a Római-parton. Rengeteg emlék köt oda, a sebeimet újra és újra feltépte. 

Mióta eljöttünk, sokkal jobban vagyok lelkileg – jelentette ki.


 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek