Szerelem

Újra dúl a szerelem! Együtt hagyta el Magyarországot Király Viktor és felesége

DrCell

Létrehozva: 2023.04.01.

A pár Törökországból jelentkezett be, úgy tűnik, újra dúl a szerelem.

Több mint egy hónappal ezelőtt többeknek feltűnt, hogy Király Viktor a feleségével, Anitával szinte már egyáltalán nem oszt meg közös fotókat és bejegyzéseket. A Bors szúrta ki a gyanús jeleket, és miután már nem csak pletykák keringtek, hanem egy neve elhallgatását kérő barát is megszólalt, az énekes úgy érezte, nincs értelme tovább titkolózni. Viktor a Tények kamerái előtt mondta el, valóban válságban van a házasságuk és gőzerővel dolgoznak azon, hogy újra visszataláljanak egymáshoz. 

Több, mint egy hónapja jelentették be, válságba került a házasságuk  Fotó: Ripost

Bár Viktor akkor nem tért ki arra, hogy egy fedél alatt élnek-e, egy informátor állítja, Anita a kisfiukkal együtt hónapokkal ezelőtt elköltözött. Az énekes akkor nagyon maga alá került, hiszen csak alkalmanként láthatta a kis Kolent. Most azonban váratlan fordulat következett be Viktor születésnapja alkalmából. 

Újra szent a béke?

A 39. szülinapját ünneplő énekesnek a jeles alkalomból kedves üzenetet küldött Anita. Az Instagramon köszöntötte fel férjét.

 Nagyon boldog születésnapot kívánunk, teljesüljön minden egyes kívánságod. Köszönjük, hogy vagy nekünk: Anita & Kolen

 – írta a bejegyzésében, amely az Instagram-oldalán megtekinthető.

Összebújva pipáztak

Újabb egyértelmű jelét adták annak, hogy dolgoznak a kapcsolatukon, Anita ugyanis Viktor születésnapja alkalmából meglepte őt egy törökországi úttal. A pár meg is érkezett a helyszínre. Az énekes Insta-sztorijában mutatta meg, hogyan vízipipáznak összebújva egy török vendéglátóhelyen.

Törökországba ugrottak ki ünnepelni  Fotó: Instagram

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek