SMS

Kamerák előtt szólta el magát Bochkor Gábor: Részegen vallott szerelmet a csinos magyar énekesnőnek

Létrehozva: 2023.01.07.

Módosítva: 2023.01.07.

Bochkor Gábor kamerák előtt bukott le.

Bochkor Gábor igazán mozgalmas életet tudhat magáénak, és az nem csupán a karrierjére, hanem a szerelmi kapcsolataira is igaz. Sok női szívet tört már össze az évek során, de az övét sem kímélték. Amióta szakítottak Várkonyi Andreával, hatalmas érdeklődés övezi magánéletét, a műsorvezető azonban egy ideje féltve őrzi magánéletét a nyilvánosság előtt. Most azonban műsor közben véletlenül elszólta magát. Bochkor Gábornak műsorában Lovász Laci, Bárdosi Sanyi, Ábel Anita és Pásztor Anna vendégeskedett. A rádiós a műsor elején egy nem mindennapi titokról rántotta le a leplet. Szinte azonnal Pásztor Annának szegezte a kérdést, hogy emlékszik-e még arra, amikor ittasan szerelmes üzentet küldött neki? 

Bochkor Gábor
Fotó:   Borsonline

“Mikor írtam neked részegen szerelmes vallomást?” 


 

“Augusztus 20-án. Egyszer csak érkezett egy üzenet, hogy “Szeretlek, Anna!”. Bocsitól, mondom: húha. De miért, vagy hogyan?” 

- magyarázta az énekesnő, a műsorvezető pedig nagyon határozott magyarázatot adott. Ő ugyanis a kollégáival a Márti dalát hallgatta épp. “Meghatódtam a dalon. Kint ültünk a kertben és akkor írtam az Annának, hogy szeretem!” - mondta.

A csinos énekesnő 2020 végén 30 év után szakított gyermekei apjával, egy hónapja azonban elárulta, hogy két évvel ezelőtti szakítása után pár hónapja ismét rátalált a szerelem. Így nem kizárt, hogy valóban egy párt alkotnak. 

(VIA)

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek