Ciki

Ország-világ előtt égette le magát G.w.M, kínos, mibe szaladt bele

Bors

Létrehozva: 2023.01.10.

A rapper csúnya pofonba szaladt bele: van, aki szerint egy kilencéves is jobban boldogul azzal a feladvánnyal, ami rajta kifogott.

Rettenetesen leégett G.w.M a Szerencsekerék hétfői adásában, ahol sztárjátékosként pörgethette a kereket. Nos, a 26 éves rapper eleve nem brillírozott, de valahogy elverekedte magát a döntő feladványig, ahol nem titkoltan izgult is, hiszen aznap ezen a ponton nézett szembe először kihívással. 

Itt már érezte G.w.M, hogy rezeg a léc  Fotó: TV2

Azt lehetett sejteni, hogy akadhatnak gondjai a betűkkel, hiszen korábban éppen a Bors szúrta ki, hogy a fiatal rapper mellkasát díszíteni hivatott egyik idézetben szarvas helyesírási hiba keletkezett a felvarrásnál. Mint ismeretes, G.w.M-re a "Soha ne mondd, hogy soha" mondatocska került fel, csakhogy a mester lefaragta a szóvégi kettőzött d-t, ami azért kellett volna oda. Aztán persze ne feledjük a nevében rejlő anomáliát sem, hiszen a G.w.M betűkombináció helyes kiejtése sem úgy hangzik, ahogy Márk használja... No de ne is ragadjunk le a részleteknél, és térjünk vissza a Szerencsekerék feladványára!

Fotó: TV2

G.w.M egészen szerencsésen választott magán- és mássalhangzókat, így szinte csak fel kellett volna olvasnia a megfejtést, amiből mindössze négy betű hiányzott. Ehhez jött még segítségül a megadott témakör, ami a "buligyümi" volt, vagyis elég jól meghatározta az irányt, amin a játékosnak haladnia kellett volna. Tulajdonképpen a feladvány első fele egészen hamar össze is állt a rapper fejében, de a "cseresznye" szóval sehogyan sem boldogult, pedig szinte biztosan nem a híres Enigma géppel kódolták. (Márk küzdelmét a megfejtéssel a videóban a második perctől lehet megnézni!)

Nos, a kis fiaskó megihlette a különböző fórumok kommentszekcióját is, és sokan el is mondták, mit gondolnak G.w.M teljesítményéről. 

– Azért ez durva volt, fa@ikám! A kilencéves kislányom simán kimondta a megfejtést, pedig fogalma sincs, mi az a koktélcserkó... – írta valaki.

– Már azzal is meglepett, hogy tudta, mi az a mássalhangzó és magánhangzó! – gúnyolódott egy hozzászóló.

Ez van, ha előbb van meg az A8, mint a 8 A...

összegezte egy harmadik.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek