Reflektorfényben

Rubint Réka elárulta, mivel engedte el fiát a Farm VIP-be

Bors

Létrehozva: 2022.12.27.

Rubint Réka félelemmel vegyes izgalommal engedte útjára Norbikát, amikor még a nyáron kezdetét vette a Farm VIP harmadik évadának maratoni forgatása. Egyetlen inelemmel indította útjára fiát. Most a Borsnak felfedte, mi volt az.

Anyaként és ismert emberként Rubint Réka tisztában volt azzal, hogy az akkor 16 éves fia komoly terhet cipelt magával azzal, hogy ő az édesanyja, Schobert Norbi pedig az édesapja, hiszen az emberekben óhatatlanul kialakult már egyfajta előítélet, ami esetükben extrém módon volt jelen a család életében. Réka és Norbi ugyan megpróbálta a „szeretet burkában” tartani mindhárom gyermeküket, de ez nem volt könnyű, hiszen egy kamaszt nem lehet és nem is szabad hermetikusan elzárni a világtól és azoktól a harcoktól sem, amelyeket a szülők vívnak meg nap, mint nap.

Rubint Réka
Réka igyekezett óvni gyermekeit  Fotó: Facebook

Tagadhatatlan tény, hogy a TV2 realityjének rajongói ifjabb Schobert Norbit várták a legjobban, hiszen ő volt az a játékos, akiről a legkevesebbet tudták, de a legtöbbet gondolták. Most, hogy közeledünk a Farm VIP véghajrájához, kijelenthetjük, hogy függetlenül a végkimeneteltől, Norbika nyert a legtöbbet azzal, hogy vállalta a műsort. Hiszen még a legádázabb fotelhuszárok sem tudtak fogást találni rajta. Ő lett a közönségkedvenc, és egy füst alatt ki is tudott lépni híres szülei árnyékából. Rubint Réka nem véletlenül büszke most rá…

Két oka volt annak, hogy Norbika igent mondott a Farm VIP felkérésére. Az egyik, hogy megmutassa, ő, ifjabb Schobert Norbi ki is valójában, a másik pedig, hogy le tudja dobni magáról azt a terhet, amit mi jelentünk számára azzal, hogy ismertek vagyunk. Sem én, sem Norbi nem vagyunk vakok és láttuk, mit is jelent úgy felnőni, hogy rólunk mindenkinek van véleménye és ezt a véleményt meg is fogalmazzák rólunk, válogatás nélkül. Ez nem panasz, hiszen látjuk, hogy ez nem feltétlenül magyar sajátosság. A világ minden országában megvan az a fajta kommentszekció, akik nem gondolnak bele, hogy a sokszor sarkos mondataikkal nem csak azt bántják, akinek címzik a keresetlen és kéretlen véleményüket, de a szeretteiket is. 

Norbika, vagy most már legyen inkább Norbi, beleállt ebbe a szembeszélbe és addig tolta maga előtt, amíg le nem győzte

– kezdte a Borsnak érezhető büszkeséggel a hangjában Réka.

– Norbi minden előítélettől mentesen indult el a farmra. Egyrészt azért, mert a saját bőrén már megtapasztalta, hogy milyen érzés, ha másoknak averziójuk van vele, vagy éppen a szüleivel, testvéreivel szemben. Ugyanakkor ez egy vért is volt számára. Egyet biztosan tudott, mégpedig azt, hogy senkit nem ítélhet meg abból, amit hallott róla, vagy amit mások, főleg idegenek sugallni akarnak róla, mondjuk az interneten. Számára szó szerint teljesen ismeretlenek voltak a játékostársai, egyszerűen a kalandvágya hajtotta. Egyetlen intelemmel indítottam el a forgatás előtti utolsó napon. ”Te leszel ott a legfiatalabb és bárki bármit tesz, ha nem lép át egy határt, tiszteld és ebből ne engedj! Tudd, hogy ahogy neked is, úgy másnak is lehet jobb és rosszabb napja. Lesznek ott édesanyák, édesapák, akiknek majd hiányoznak a gyermekeik és lesznek bent olyan emberek, akik a szerelmüket hagyják kint a való világban. Mindegyiküknél eljön majd a pont, amikor valaki nagyon hiányozni kezd nekik és ezt a hiányérzetet mindenki másképpen dolgozza fel.

 Tudd értelmezni és elfogadni mások pillanatnyi lelkiállapotát, és ha így teszel, nem lesz gond

– mesélte Réka, akinek intelmei célt értek, hiszen itt a műsor fináléja előtt már kijelenthető, hogy Norbinak nem voltak konfliktusai a farmon töltött hetek alatt.

Vajtó Lajos mentorként állt Norbika mellett  Fotó: Facebook

– Most, hogy látom őt adásról-adásra, hátradőlök és azt érzem, hogy a fiam készen van. Eldőlt, hogy milyen ember lett és lesz. Amikor a forgatás előtt elbúcsúzott, azt mondta, hogy szeretné megmutatni önmagán keresztül, hogy kik is vagyunk mi, az ő szülei. Ő a mi tükrünk, és aki most belenézett, az tudhatja, milyen értékeket igyekeztünk átadni neki. Soha nem generált egyetlen konfliktust sem és soha nem is vált semmilyen intrika céltáblájává. Bevallom, nem voltak illúzióim. Sejtettem, hogy testközelből tapasztal majd meg pálfordulásokat, olyan szituációkat, amikor valaki kicsit kivetkőzik magából, vagy éppen megmutatja a maszk mögötti igazi arcát. Látott méltatlan vitákat, de ezekből ő kimaradt és mindig igyekezett azokban is meglátni a szépet, akik mindent megtettek, hogy azt elfedjék. Rettenetesen büszke vagyok rá! – mondta Rubint Réka a Borsnak.

https://cdn.borsonline.hu/2022/12/i5k5RyawqW9FYALLBFlSb_8v4rrueKVVMX8_NJelqyo/fill/276/155/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzFhZjA5MzRiYjgzODQ2YzE4NWY2MjVlM2IyN2U2M2Vi.jpg
Ezt ne hagyd ki!

Ifjabb Schobert Norbi: Remélem, a nézők is látják, milyen vagyok valójában

 

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162495_auto_resized.jpg
origo.hu

Hazakerülhet Suhajda Szilárd holtteste a Mount Everestről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27452_resized.jpg?avcount=1714108511
origo.hu

20+1: amikor a Simpson család előre látta a jövőt!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158702_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Csodaszer a konyhából, ami ragyogó tisztává varázsolja a zuhanykabin üvegfelületét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157608_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Bezárja az összes önkiszolgáló kasszáját, visszahozza a hagyományos pénztárakat ez a bolt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163772_auto_resized.jpg
mandiner.hu

„Szürke a cella” – nyílt levelet írt magyar börtönéből az olasz antifa

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27450_resized.jpg?avcount=1714108511
origo.hu

Kocsis Máté: Nem az a lényeg, hogy Magyar Péter mit mond, hanem az, hogy a mögötte állóknak mi a céljuk

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162545_auto_resized.jpg
astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. április 26.: pénteken a Bika megkapja a válaszokat, a Halak vonzza az embereket

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156414_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157532_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Gyereknevelés mellett főállás? Majoros Hajni kitálalt, miért nem ment vissza dolgozni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162188_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Ezt lelkileg nem bírom…” - drámaira fordult a helyzet, meghozta végső döntését a Házasság első látásra párja

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/3PQT3DZK8ttrhvmgA5h1WilgRXZLUPkeNvpLCbcZIXQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2NjMmFhYWUxZGJkNTQ5MmY4MTQwNGNkMGYxNzY5M2Ez.jpg
Házasság első látásra

„Mégsem vagyunk megfelelő partnerek...” – drámai döntés született a Házasság első látásra műsorában

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1l2YeCy2zLGxk9ZjV1iHiEDq1JC44MZP6OJUyYdsA_k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU0MzM1NmQ2NzE0NDQwMGJhZTFiNjRlNTAyYjg5MmVj.jpg
Testalkat

Aggódnak a rajongók Zoltán Erika új külsejét látva, megszólalt az énekesnő