Ajándék

Kulcsár Edinának egyetlen poszttal sikerült kiakasztania követőit

S.T.

Létrehozva: 2022.12.01.

Csak boldogságáról akart beszámolni, mégsem sült el túl jól a dolog. Kulcsár Edina jó pár követőjének zsebében kinyílt a bicska.

Minden, ami Kulcsár Edinával és G.w.M-mel történik nagy port kavar a közösségi oldalakon: az emberek vagy nagyon örülnek boldogságuknak, vagy nagyon felháborodnak rajta. Most is kapott hideget-meleget a volt szépségkirálynő.

Kulcsár Edina és G.w.M
Edina és Márk reflektorfényben éli a kapcsolatát, ami egy cseppet sem lehet egyszerű. Minden lépésüket, minden posztjukat kritikus szemmel figyelik a követők  Fotó: Bánkúti Sándor

Edina korábban részletesen beszélt arról, hogy komoly szabályok vannak a kapcsolatukban, nem viselhet például akármilyen ruhákat Márk mellett, emiatt kapcsolatuk elején közösen szelektálták a ruhatárat, mi maradhat és mi nem. Edina és G.w.M. ugyanakkor sosem titkolta, hogy szeretik a feltűnést, szeretik a márkás ruhákat, a drága kiegészítőket és a drága autókat is, ugyanakkor a harmadik gyermekét váró édesanya most épp emiatt kapott jó pár keményebb kommentet. Insta-oldalán ugyanis megmutatta, hogy egy luxusautót, jelesül egy Porschét kapott vőlegényétől. A bejegyzéshez azt írta: "Még fel sem fogtam..."

Nem mindenkinek tetszett

Ha azt mondjuk, nem volt mindenki elragadtatva, és nem osztozott mindenki Kulcsár Edina örömében, alighanem még visszafogottan fogalmaztunk. Többen éles kritikával illették, mondván pont most, amikor mindenkinek jóval nehezebb, mint mondjuk tavaly ilyenkor, nem kellene az emberek orra alá dörgölni, hogy nekik milyen jól megy.

– Tipikus 3 gyerekes anyukának való autó – ironizált az egyik követő.

– Mi lett volna, ha megtartod magadnak/magatoknak az örömöt? Te tényleg elfejtetted, honnan jöttél és hogyan nőttél fel, de talán pont ezért váltál ilyen emberré… – jegyezte meg egy másik hozzászóló.

– Nem tudom, melyik a szánalmasabb: fetrengeni a motorháztetőn és posztolni róla, vagy a poszt alatti kommentelők, akik gratulálnak és az ingyenélést éltetik – mart oda egy harmadik.

Szerintem itt a gond azzal van, hogy olyan, mintha elfelejtette volna, honnan jött, miközben pont ő volt a legbüszkébb egy éve, és sokan (köztük én is) azért követték, mert meg tudott maradni két lábbal a talajon

 – fogalmazta meg gondolatait egy másik netező.

Persze olyanok is akadtak, akik gratuláltak az új kocsihoz, és megvédték Edinát, mondván: miért ne vezethetne egy luxusautót, ha megengedhetik maguknak.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek