FOLYTATÁS

Galambos Lajos a börtönről: „Értem nem kell jönni, megyek magamtól”

Bors

Létrehozva: 2022.12.09.

Lajcsi tovább harcol az igazáért és bár sejti, hogy be kell majd vonulnia a börtönbe, azt mondja, biztos benne, hogy a teljes büntetés letöltése előtt szabadulhat majd, mert bebizonyosodik az ártatlansága.

Galambos Lajos elszántsága cseppet sem lankadt attól, hogy szerdán a bíróság másodfokon is bűnösnek találta a hét éve húzódó közműlopási ügyben. Mint ismeretes, a trombitaművészt végül 3 év 6 hónap letöltendő szabadságvesztésre ítélték. A Bors elérte Galambost, aki alig várja már, hogy kézhez kapja az írásbeli ítéletet.

20210204  Budapest
A Life TV Ébredj velünk című reggeli műsor Fotó: Máté Krisztián (MK) 
Ripost
képen: Galambos Lajos Lagzi Lajcsi
Fotó: Máté Krisztián

Amint megkapjuk az írásos ítéletet és az indoklást, beadjuk a keresetet a Kúriához. A történelemből számos kisebb és nagyobb jogi tévedést ismerünk és az én ügyem is erről fog elhíresülni – jelentette ki határozottan Galambos Lajos, aki azt mondja, áll elébe a behívónak és ha kell, meg is kezdi a börtönbüntetését.

Mindenre fel vagyok készülve! Nyilván arra is, hogy börtönbe kell vonulnom pár hónap múlva. Nem vagyok félős típus, így nem tartok attól, ami rám vár.

 Értem nem kell jönni, megyek magamtól! Aztán ahogyan az előzetesből is, onnan is kijövök majd… 

– tette hozzá a trombitaművész, aki szeretné, ha volt felesége, az ügyben jogerősen is felmentett Boglárka perre vinné a jogtalan fogva tartását.

Könnyebb a lelkem, amiért Boglárkát felmentették másodfokon is. Ugyanakkor egyértelművé vált, hogy jogtalanul tartották őt fogva tizenkét napon át. Ezalatt jelentősen romlott az egészségi állapota. Ha jól tudom, ebben az ügyben egy olyan nemzetközi jogász képviseli majd, aki az elejétől nyomon követte az ügyet és aki számos eljárási hibát talált – zárta a Borsnak Galambos Lajos

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek