Diagnózis

Súlyos betegséggel diagnosztizálták a Farm VIP sztárját

S.T.

Létrehozva: 2022.12.09.

Súlyos betegséggel indult neki a TV2 sztárja a Farm VIP versenyének. Mischinger Pétert orvosa eltiltotta a játéktól, ennek ellenére ő bevállalta…

A Farm VIP reality műsorban minden erejükre szükségük van a sztároknak, ugyanis napról napra be kell bizonyítaniuk a különböző erőnléti feladatokban, hogy érdemesek az 1. helyezett címhez.

FarmVIP sajtótájékoztatója
Fotó: Szabolcs László

A Bors megkereste a piros csapat egykori tagját, Pétert, meséljen betegségéről, amelyre Görgényi Fruzsina hívta fel a figyelmét. Döbbenetes dolgokat árult el, ugyanis orvosa eltiltotta a versenyzéstől.

– A Farm előtt körülbelül egy héttel diagnosztizálták a nyaki gerincsérvemet, ami már az idegeket is nyomta. 

Úgy mentem neki a Farmnak, hogy az egyik doktor eltiltott tőle, az idegsebész azt mondta, hogy nyaktól lefelé nem bénulhatok le, mert az ortopédus egyébként ezt monda.

Az idegsebész szerint maximum a bal kezemet veszítem el, aztán, hogy vissza tudjuk-e hozni, azt majd meglátjuk – mesélte Peti, aki hozzátette, hogy a játék során a bal keze lényegében használhatatlan volt, sokat nyűglődött, zsibbadt a karja.

– A vágásokban nem látszik, de kétszer is volt olyan pont, hogy majdnem feladtam a versenyt, mert annyira becsípődött a nyakam, mintha egy sokkolót toltak volna belém. A cipekedést itt-ott bírtam, szedtem a gyógyszereket, mert fájt a hátam. De már jól vagyok, helyrejött. Úgy mentem neki a versenynek, hogy mindenki attól rettegett a környezetemben, hogy le fogok bénulni és a celebkedésért tönkreteszem magam. Az idegsebésszel abban maradtunk, ha a gyógyszerek helyrerakják annyira, hogy tünetmentes, akkor örüljünk neki és erősítsem meg gyógytornával, masszázzsal – mondta az egykori játékos, aki jelenleg panaszmentes, és lassan újra elkezd edzeni.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek