Verseny

Görgényi Fruzsina a Farm VIP párbaja után: Csak még elszántabban küzdöttem, az akaraterőm határtalan!

Cs.G.

Létrehozva: 2022.11.28.

Módosítva: 2022.11.29.

A színésznő kapta a legtöbb szavazatot az első Farmgyűlésen, és párbajra hívta csapattársát, Tuvic Aleksandrát. Görgényi Fruzsina elmondása szerint, eddig mindenért meg kellett küzdenie.

Forrás: TV2

Nehéz hetet zárt a Sárga csapat a TV2 Farm VIP műsorában, miután eddig nem sikerült semmilyen feladatban nyerniük. Ez az egész csapatot megviselte, majd jött a hidegzuhany, ki kellett választaniuk, hogy melyik társuk távozzon a farmól. Görgényi Fruzsinára esett a választás, aki nehezen nyílik meg egy idegen közegeben, de apránként ez is megtörtént. A színésznő először Völgyi Zsuzsinak mesélt a gyűléssel kapcsolatos félelmeiről, amelyek nagyban hozzájárulhattak a csapattársak döntéséhez is.

FarmVIP, Görgényi Fruzsina
Görgényi Fruzsinára esett a választás  Fotó: TV2

Ahogy mindenkit, Zsuzsit is most ismertem meg, és nyilván, amikor az ember egy új társaságba kerül, egy-két kedves szó is a világot jelentheti. Szerintem a műsor során mindig változó volt, hogy ki kinek a támasza. Olyan váratlan események is lesznek majd, ami villámgyorsan átrendezett mindent. Ezért is érdemes nézni az idei farmot, mert bármikor megtörténhet bármi

 – mondta Görgényi Fruzsina, aki bebizonyította a párbaj során társainak, hogy méltó helye van a Sárgáknál.

– Tizenkét évig versenyszerűen kosaraztam, ezért a versenyszellem mindig ott buzog bennem, és nem vagyok elveszve, ha erőnléti feladatokról van szó. Első ránézésre a Szandi erősebbnek látszik, de a versenyhez nem elég a jó fizikum – jelentette ki határozottan a színésznő, akinek elmondása szerint minden sikeréért meg kellett dolgoznia. 

– Soha semmi nem hullott az ölembe, így az akaraterőm határtalan, és azt is tudtam, hogy abban a pillanatban nem szabad a Szandival foglalkozni, csak befelé koncentrálni. A párbaj utána csak még elszántabban küzdök majd! Érdekes, hogy már a verseny elején eljött az a pont, amikor hiányozni kezdtek az otthoniak. Bevallom, a tojástartás közben fejben a szeretteimmel voltam, és arra gondoltam, hogy ők mindenben támogatnak. Ez adta a legnagyobb erőt –  vallotta be Görgényi Fruzsina, aki a hétfői adásban azonban újabb bonyodalmakba keveredik.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek