Videó

Pap Dorci biztos benne: A műsor után sem hagyja abba a táncot

Létrehozva: 2022.11.20.

Az exatlonos és táncpatnere a veszélyzónából jutott tovább a döntőbe, amire már most teljes erőbedobással készülnek. Dorciék úgy érzik, ez már a közös munkájuk megkoronázása, és már most nyertesek.

Forrás: Bors

Pap Dorci és Baranya Dávid szombat este a veszélyzónából jutottak tovább a TV2 Dancing with the Stars döntőjébe, ahol Csobot Adélékkal és Somhegyi Krisztiánékkal kell majd szembenézniük. Korábban kaptak negatív kritikát a zsűritől, ami Dorcit megviselte ugyan, de felszívta magát és egészen a döntőig menetelt Dávid oldalán.

– A legeslegelső műsornál volt negatív kritika, de azt gondolom, nagyon jól tudtuk a saját előnyünkre fordítani azt a helyzetet. Mindig tudtunk a zsűri véleményéből tanulni, megfogadni azt, amit mondtak, és tovább építkezni – elemezte eddigi teljesítményüket Baranya Dávid az elődöntő után.

Most, a győzelem kapujában nem érzik, hogy ez egy verseny lenne. Dávid szerint már nem a lépések és a koreográfia tökéletessége a lényeg, hanem az öröm. Így érzett Pap Dorci is.

– Nagyon jól éreztem magam a két táncban, teljesen különböző volt. Két véglet volt érzelmileg, nem gondoltam, hogy ilyen könnyen tudok majd átkapcsolni az egyikből a másikba. De nagyon meg tudtam élni a rumbát is és a jive-ot is. Nekem ezek már örömtáncok, így a végére már nagyon tudom élvezni – mondta Pap Dorci, aki ismét hatalmas energiával és lelkesedéssel veti bele magát a következő heti próbákba.

Az egykori Exatlon-kihívó még nem gondolt bele, hogy mi lesz a műsor után, de abban már most biztos, hogy nem szeretné abba hagyni a táncolást.


 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek