PLASZTIKA

„Kezd elegem lenni!” – súlyos vádak érték Horváth Csengét

Létrehozva: 2022.09.20.

Fésűs Nelly lányát megint megvádolták, beolvasott a követőinek.

Horváth Csenge egy gyönyörű fiatal lány, akit a szépsége miatt nem először vesznek górcső alá a követői. Fésűs Nelly lányát korábban már megvádolták azzal, hogy megműttette a mellét, feltöltette a száját és különböző plasztikai és szépészeti beavatkozásoknak vetette alá magát. Most éppen azzal kezdték támadni, hogy átalakíttatta az orrát, mivel kétség sem fér hozzá, hogy a Palikék Világa by Manna podcastben sokkal keskenyebbnek tűnik. 

A modellként is tevékenykedő Csengének elege lett és tiszta vizet öntött a pohárba. Az Instagram-oldalán 24 órán át látható sztoriban bizonyította be, hogy az őt vádoló emberek megint tévednek.

Megmutatom, hogy csinálok magamnak egy orrműtétet egy perc alatt

 - kezdte Csenge, aki valóban ennyi idő alatt egy korrektor, egy bronzosító és egy highlighter segítségével csinos kis orrot varázsolt magának. Végig érezni lehetett a hangjában, hogy a vádaskodások miatt igencsak felhúzta magát, ami teljesen jogos, mivel folyton bizonygatnia kell, hogy sosem feküdt kés alá.

“Elnézést, ha picikét flegmára sikeredett ez a videót, csak kezd elegem lenni. Bár, őszintén, nem tudom, minek foglalkozom ezzel, mert halál felesleges, csak nem értem, mi nem világos az embereknek azon, hogy semmim sincs megműtve. Ennek melyik része nem érthető?! Szóval elnézést, csak tele lett a hócipőm…” - zárta Csenge egy fokkal nyugodtabb hangon.

Horváth Csenge
Az előtte és utána képeken jól látszik a különbség
Fotó: Instagram

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek