Meghitt

Ismert zenész oldalán tűnt fel Dobos Attila özvegye

Létrehozva: 2022.08.09.

A rajongókat meglepte a közös fotó.

Teljesült Dobos Attila utolsó kívánsága, amikor nemrégiben élete nagy szerelmének, Hatvaniné Erzsónak átadták a házasságukat igazoló okiratot. Erzsó biztos abban, hogy a szívében örökké élni fog Attila, gyakran osztja meg legbensőbb érzéseit a közösségi oldalain. 

A napokban viszont napvilágot látott egy fotó, amin kissé félreérthető helyzetben látható a mulatós zene egyik legismertebb képviselőjével, MC Hawerrel. Sokan azonnal azt hitték, hogy néhány héttel eljegyzése felbontása után újra rátalált a szerelem az énekesre, volt, aki gratulált és sok boldogságot kívánt nekik. MC Hawer egyik felvetésre sem reagált, így joggal hihették azt az emberek, hogy valóban szerelem szövődött közöttük, ez azonban koránt sem igaz. 

– Legutóbb, amikor a Mokka vendége voltam, a TV2 stúdiójában találkoztunk Erzsóval. Beszélgettünk kicsit, és akart egy közös képet. Barátságos vagyok a rajongókkal is, senkinek nem mondom azt, hogy nem fotózkodok, így született egy ilyen "összebújós" kép. Dobos Attilát és a munkásság is tiszteltem, az özvegyével nagyon kedvesen elbeszélgettem, nem kell ebbe semmi többet belegondolni – tisztázta a helyzetet a Borsnak MC Hawer, aki egyelőre a karrierjére koncentrál.  

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek