Egészség

Friss híreket tudtunk meg Marics Peti állapotáról

S.M.

Létrehozva: 2022.07.19.

A ValMar visszatért a színpadra. A kényszerpihenőnek és a gyógyszeres kezelésnek köszönhetően visszahúzódtak Marics Peti hangszáláról a csomók.

A ValMar formáció egy hónappal ezelőtt jelentette be, Marics Peti betegsége miatt július 13-áig lemondták az összes fellépésüket. Az énekes hangszálai nem bírták a túlterhelést, ezért az orvos utasítására és a műtét elkerülése érdekében egy időre kímélnie kellett magát. Úgy tűnik, a kényszerpihenő és a kímélő üzemmód pozitív hatással volt Petire, ugyanis hangszálairól visszahúzódtak a csomók. A Borsnak beszélt állapotáról.

Antibiotikumot írt fel az orvosom, már csak néhány szem gyógyszer van hátra, és véget ér a kúra. Természetesen a jövőben is kell majd ellenőrzésre járnom, de sokat javult az állapotom – kezdte lapunknak Peti.

A ValMar múlt héten közel négy hét kihagyás után végre visszatért a színpadra, azóta közel tíz bulit nyomtak le. És bár a közönség semmit sem érzékelt Peti „visszafogottságából”, ő ezt másképp gondolja.

– Igyekszem kevésbé erőteljesen kiabálni a színpadon, de én azért éreztem, hogy nem vagyok száz százalékos. Rendkívül nehéz visszafogni magamat, amikor a nézőtéren előttem áll a közönségünk és velünk együtt üvöltik a dalainkat. Ettől függetlenül igyekszem nem elfelejteni az orvos utasítását: a korábbihoz képest kíméletesebben kell használnom a hangomat – mesélte érdeklődésünkre.

Négy héttel ezelőtt az Instagram-oldalán jelentette be a duó, hogy egy időre el kell köszönniük a közönségüktől.


 


 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek