Tárgyalás

Megszólalhat az utolsó szó jogán VV Fanni feltételezett gyilkosa

Bors

Létrehozva: 2022.06.24.

Órákon át tervez beszélni önmaga védelmében B. László az utolsó szó jogán, majd a bírákon a sor, hogy ítéletet hozzanak a valóságshow-szereplő Novozánszki Fanni rejtélyes, és máig tisztázatlan eltűnése és feltételezett megölése kapcsán.

Évek óta húzódik VV Fanni, avagy Novozánszki Fanni ügye: 2017-es eltűnése óta a családja a poklok-poklát is megjárta. Bár a holttest máig nem került elő, a hatóságok szerint az egykori ValóVilág-szereplő mér rég nincs életben. Az bizonyosan kijelenthető, hogy egy ország várja az ítéletet, ami most már karnyújtásnyira van, de előbb még meg kell hallgatni az utolsó szó jogán a gyilkossággal vádolt férfit.

Kicsoda Novozánszki (VV) Fanni?

Dunaújvárosban született, az érettségi után pedig egy plázában kezdett el dolgozni, 2014-ben viszont a Való Világgal országosan ismert lett. 99 napot töltött a villában, majd a Belevaló Világot vezette VV Aurélióval. Barátai szerint vágyott a gondtalan életre, de nem a rögös utat választotta ehhez, ami sok munkával van kikövezve, hanem örömlányként kereste meg a jóléthez szükséges pénzt, amit egy idő után már nem is titkolt el. Szíve mélyén azonban gazdag férjre és családra vágyott. A magára sokat adó és sokat költő, mindig tökéletesnek mutatkozó lány azonban 2017 novemberében nyomtalanul eltűnt.

Vajon még mindig életben van?

A gyilkossággal vádolt B. László ügyvédje a védelem nevében azt hangoztatta a bíróságon, hogy „Fanni csak egy prostituált volt”, és nem érdemes arról beszélni, hogy megölték, ha nincs meg a holttest. A nyomozásba még az FBI-t is bevonták a magyar hatóságok, ami viszont még így sem vezetett eredményre, Fannit azóta sem találták meg. 

– A Novozánszki-szülők arról nyilatkoztak egyik vallomásukban, hogy kettő nappal a lányuk eltűnése után, 2017. november 22-én felmentek Fanni lakására, ahol mindent rendben találtak. Elmondják azt is, hogy az édesapa lement a portára, hogy kérdezősködjön, mire közölték vele, hogy megnézték a biztonsági kamerák felvételeit, és Fanni aznap, délután 4 órakor hagyta el az épületet, egyedül – mondta  el korábban dr. Bálint Roland a Borsnak.

VV Fanni és édesanyja
Fanni holtteste sosem került elő  Fotó: Bors

Bizonyítékok B. László ellen

A feltételezett gyilkos ellen már rengeteg bizonyíték összegyűlt: többek közt megtalálták a kötelet, amivel megfojthatta Fannit, és a nő vérét is azonosították rajta. Emellett előkerültek Fanni türkizkék felsőjéről is fémszálak a kötélről. B. László mindkét dologra talált magyarázatot: neki van egy hasonló anyagú kesztyűje, amiből származhatnak a szálak, a kötélre pedig állítása szerint nem emlékezett, hogy az övé lenne – ez utóbbit saját nagyapja cáfolta meg, aki felismerte a kötelet, mivel ő kötötte a hurkot rajta.

Emellett a nyomozás szerint a férfi a gyilkosság előtt rákeresett az elkövetés mikéntjére is, úgymint: bódítószerek, vízi hulla, vízi halott, VV Fanni, autó nyomkövetés; számtalan szexoldalt is látogatott, de a magyar rendőrség honlapját is böngészte, körözött személyekkel kapcsolatos információkat olvasott. Rákeresett arra is, melyik országokból nincs kiadatás Magyarországnak.

VV Fanni és B. László
VV Fannit az ölében viszi B. László egy térfigyelő kamera felvétele szerint. A kérdés: ekkor még életben volt-e a lány Fotó: Bors

Végre ítélet következik

Az évek óta húzódó ügy végét már mindenki várja, legfőképp alighanem Fanni családja. B. László az utolsó szó jogán megfogalmazott beszédét másfél órán át adja elő, amit napokon át fogalmazott a házi őrizetben. Az említett beszédet, ha minden jól megy, július első napján adhatja elő a bíróságon, a végleges ítéletre azonban még néhány napot várni kell. Az ügyészség egyébként a nyereségvágyból elkövetett emberölés miatt életfogytig tartó büntetést kért a vádlottra. 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17089155_auto_resized.png
origo.hu

Itt van Oroszország váratlan katonai lépése

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26444_resized.jpg?avcount=1711631414
origo.hu

Meghallgatta tanúként Varga Juditot az ügyészség

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17080391_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Együtt tette meg a bejelentést a kislánnyal kapcsolatban Young G Béci és Norina

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088337_auto_resized.jpg
vg.hu

Közel 40 százalékos rali jöhet, alulértékelt a Mol- részvény

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17086839_auto_resized.jpg
ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088594_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Nem teljesen józanul adott interjút Magyar Péter + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26445_resized.jpg?avcount=1711631414
origo.hu

A TV2 sztárját nem akarta beengedni a lakásba a férje

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17063274_auto_resized.jpg
astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. március 20.: a Bika bízzon magában, a Bak nézzen az álarc mögé

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084502_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Szerintem kritikán aluli" - óriási balhé robbant ki Balázsék műsora miatt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26355_resized.jpg?avcount=1711631414
vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088312_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Szétmentünk, igen” – Koholák Alexa bevallotta: ezért szakított 26 évvel idősebb férjével

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17079298_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Kiszállok" – Ennyi volt, Till Attila elbúcsúzott

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/1L53DUZBYOA19J5qcAf5Q5mAc5htxmrQUnkzmqbHGqc/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzM2NTVlZmU5MjUzNTRmNzFhMTEzOGIwZDE0MDU3MWQ2.jpg
Kapcsolat

Stana Alexandra: Egyedül vagyok, de nem vagyok magányos

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/NGTSkhAe4r_xyD7EZpvixbLravikOwcZ8QXfNh1u_ww/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzQwOTEwNTNjNzM5YzQ5NGQ5ODdkYWM4MDNkZWFkNWFm.jpg
Nőiesség

"Nem vagyok se magas, se vékony" – modellnek állt a TV2 sztárja – fotók