Válás

Kulcsár Edinára is lesújtott a szépségkirálynők átka

2022. január 23. vasárnap 03:00

Úgy látszik, hogy a magyar szépségkirálynőket valamilyen átok sújtja, ugyanis nem Kulcsár Edina az egyetlen, akinek az utóbbi időben tönkrement a külvilág szemében mesésnek tűnő házassága. Szinte mindannyian az Instagramon jelentették be: elválnak.

Forrás: Bors

A 2014-ben a Miss World Hungary címet elnyerő Kulcsár Edina egyébként Csuti előtt már menyasszony volt, azonban az akkori vőlegénye, Máté szakított vele. Nem sokkal később Máté barátjába, Szabó Andrásba, becenevén Csutiba szeretett bele. Mint kiderült, most ennek a tündérmesének is vége, az egykori szerelmesek a közösségi oldalukon tudatták a rajongókkal, nem működik tovább a kapcsolatuk, elválnak. Noha azt állítják, nem egy harmadik fél okozta a törést az életükben, Kulcsár Edina nemrég világgá kürtölte, hogy szerelmes a 25 éves rapperbe, G.w.M-be. 

Csuti és Kulcsár Edina korábban igazi álompárnak számított, de állítólag már hónapokkal ezelőtt tönkrement a kapcsolata, tehát nem G.w.M csapta le Csuti kezéről a feleségét. 

„Amit érzek eziránt a fiú iránt, olyan erős és megmagyarázhatatlan, amivel még tényleg nem találkoztam! Lehet, hogy elsőre sokan azt mondják, hogy jézusom… mert „hamar” továbbléptem, de én már több hónapja lezártam magamban a múltat. Megléptem, amitől a megváltást reméltem és utána egyből egy ilyen ajándékkal örvendeztetett meg a sors! A SZERELEMMEL!” – írta ki a Facebook-on a szerelmes Edina, akinek szíve választottja januárban faképnél hagyta a feleségét, két gyermeke édesanyját.

Edinához hasonlóan több szépségkirálynő, Konkoly Ági, Szunai Linda, Weisz Fanni és Katona Gitta is elvált. 

Szunai Linda: Csak egy év

A 2011-es Miss World Hungary győztese, Szunai Linda 2020 nyarán ment feleségül a médiaszakember Péterhez, azonban a következő év őszén búcsút is intettek egymásnak. Linda az Instagramon adta hírül, hogy többé nem alkotnak egy párt, a válásunk okairól azonban nem beszélt. 

Fotó: Bors

Konkoly Ági: Elmúlt a varázs

A 2012-ben megválasztott Miss Univers Hungary, azaz Konkoly Ági is az Instán osztotta meg követőivel a válásának hírét. Józsi György focistával öt évet töltöttek együtt, és Kulcsár Edinákéhoz hasonlóan két gyerekük született. „Nincs harmadik és semmilyen feldolgozhatatlan dolog nem történt. Egyszerűen elmúlt valami köztünk, aminek a hiányával képtelenek vagyunk élni” – írta posztjában Konkoly.

Fotó: REUTERS

Weisz Fanni: Rossz hatás

A 2011-es Miss World Hungary közönségdíjasa, Weisz Fanni és Hajmásy Péter hétéves házasságának az vetett véget, hogy férje nem volt jó hatással Fanni viselkedésére, többek közt elhidegítette őt az édesanyjától. 

„Tisztelettel a közös múltunkra, szeretnénk intelligensen búcsút mondani egymásnak és megőrizni szívünkben a szép pillanatokat, és tovább lépni. Nincs harmadik fél, egyszerűen valamiért eddig tartott! Azt hiszem, nem mi vagyunk az egyetlenek, akiknek nem sikerül” – írta Fanni az Instagramom. A sors fintora, hogy a férfi Weisz új párjának exével, Nádai Anikóval jött össze, akinek a napokban kérte meg a kezét, míg a szépségkirálynő Nádai korábbi kedvese, Bókay Gergő mellett találta meg a boldogságot. Vagyis leegyszerűsítve: párt cseréltek. 

 

Fotó: Facebook

Katona Gitta: Kiderült a csalás

A 2014-es Miss Intercontinental Hungary, vagyis Katona Gitta fél évvel második lányuk születése után vált el Futács Márkó focistától, akivel 9 évig voltak együtt. „Mindig tudtam, hogy aki keres, az talál... Én soha nem kutakodtam! Többre tartom magam ennél, illetve tökéletes volt minden... Vagyis azt hittem... Nem tudom, hogy a mai romlott világban 10-20 év után elvárható-e a hűség, egy dolgot viszont biztosan megérdemeltem volna, és az a diszkréció” – öntötte ki a szívét a megcsalt nő a közösségi oldalán.

Fotó: Bors
Ezt ne hagyd ki!

Megszólalt G.w.M exe, a rappert választotta Obama és a Fehér Ház helyett

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Bejelentették az oroszok: újraindul a Moszkvics gyártása

metropol.hu

Megszólalt Anita, a Jobbik-bulin történt szexuális támadás áldozata!

life.hu

Sokkolta Szabó Zsófit az orvosa diagnózisa: "Szerencsém volt, hogy még időben elkaptuk"

ripost.hu

Hódi Pamela bevallotta: hatalmas dilemma gyötri

vg.hu

Egyetlen városra összpontosul most a háború Kelet-Ukrajnában

ripost.hu

Itt találták meg a rendőrök az elrabolt magyar kisfiút

travelo.hu

A Dél-Alföld szörfparadicsomában jártunk: csodálatos élmény volt

borsonline.hu

Kiadták a figyelmeztetést: Vihar tarolja le mindjárt ezeket a megyéket

mindmegette.hu

HA ÍGY GRILLEZED A MARHAHÚST ÉS A ZÖLDSÉGEKET, TE LESZEL A KERTI SÜTÖGETÉS MESTERE! (x)

borsonline.hu

Kamera előtt tette szét formás lábait a pornós csaj – 18+ fotó

borsonline.hu

Három gyerekkel lett földönfutó az egyedülálló Andrea: „Semmink sem maradt”

További cikkek

Szexi

Megyeri Csilla bikinije nem sok teret enged a képzeletnek

Gyász

Kiderült, ki segíti Kóbor János özvegyét és tinilányát