Celeb

Bevállalós klipet forgatott a magyar énekes - videó

Bors

2021. október 20. szerda 18:40

<p>Bolyki Tamás, a hazai dzsesszműfaj ifjú tehetsége nagy volumenű, bevállalós klipet forgatott a szenvedélyéről „Reggeli flört” címmel.</p>

Forrás: Bolyki Tamás

A „Reggeli flört” egy műfajilag sokszínű (főként dzsessz és pop) tematikus koncertműsor része lesz, amely több dalon keresztül mutatja be egy fiatal zenész napját.

Tamás valódi szenvedélye, hogy kihozza a maximumot a számára létfontosságú dolgokból és egészen biztosan ez motiválta akkor is, amikor a legerősebb függőségéről írt dalt. A cím sokat sejtet és várakozással teli, de talán nem árulunk el nagy titkot és a dal szövegéből azonnal megértjük, hogy a fiatal dalszerző minden időben és minden körülmények között rajong a kávéért.

A dal szövegét a kiválóan megírt zenével és a klip zseniálisan megvalósított képeivel olyan mesterien ötvözték, hogy a siker szinte elkerülhetetlen. A klipet Madarász Isti filmrendező – a II. AXN filmfesztivál verseny győztese – rendezte. Közreműködik az énekes fő formációja, a Bolyki Tamás Quartet, valamint Molnár Enikő énekes és Kübler Dani rapper. Bolyki Tamás dzsesszgitáros, zeneszerző és a Bolyki Tamás Quartet alapítója. A zenekar 2019-ben a Jazz Combo versenyen elnyerte a legjobb zenekarnak járó díjat, illetve az „Expose” című számával a legjobb kompozíció díjat is kiérdemelte. A fiatal tehetség minél szélesebb körben szeretné szórakoztatni az igényes zenét kedvelő közönséget, de nem kívánja magát műfajokra korlátozni, az a célja, hogy jó zene születhessen, legyen az dzsessz, pop, vagy bármilyen ötvözet.

További cikkek

Szexi

Vetkőzéssel mentené meg a Földet a nagymellű bombázó

Centik

Alacsony pasikra vadászik a világ legmagasabb pornósa

Ez is érdekelhet

she.life.hu

5 mérgező baráttípus, aki inkább lehúz, mint felemel

mandiner.hu

Elúszott a baloldali népszavazás: legalább 250 ezret akartak, végül csak 235 ezer aláírást gyűjtöttek össze a baloldali pártok

feol.hu

Kigyulladt egy szemétledobó Székesfehérváron, 30 embernek kell elhagynia a lépcsőházat

origo.hu

Életveszélyes állatok lepték el az ausztrál partokat

origo.hu

Hatalmas mérföldkőhöz érkezett a Dacia

mandiner.hu

Franciaországban februárban fokozatosan feloldják a korlátozásokat

vg.hu

Hatékonyabb lehet az omikron ellen a Szputnyik a Pfizernél

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Dánia szorosan nyert a kulcsjátékosait elveszítő Izland ellen

origo.hu

Fontos hír érkezett a horvátországi autópályákról, ez érintheti a magyar pénztárcákat