Celeb

Kasza Tibi vallomása: Megijedtem, hogy nem látom felnőni a lányom

Bors

2021. augusztus 7. szombat 13:30

Nagy változáson ment keresztül Kasza Tibi. A TV2 műsorvezetője rövid idő alatt saját módszerének köszönhetően több mint 20 kilót fogyott. A családapa úgy érzi, most végre energikus életet élhet, így már az sem okoz gondot számára, ha kislánya „bandázni” hívja.

Kasza Tibi és felesége, Kasza-Darai Andrea mindenben támogatják egymást, Manker – ahogy Tibi becézi feleségét – egy igazi konyhatündér, és nagyon fontos számára az egészséges életmód. Férjét is próbálta erre az útra terelni, de Tibi csak azután vette véresen komolyan az életmódváltást, miután kiderült, elég nagy a baj.

Alapvetően az életmódváltás oka, hogy karantén alatt sokat híztam és hármas szintű zsírmájat diagnosztizáltak nálam. Ez úgy derült ki, hogy elmentem egy nagyrutin laborvizsgálatra és ott tudtam meg, ahogy azt is, hogy epekövem van

- kezdte Tibi a Borsnak.

Elmondása szerint a súlyos epekő mellékhatásaként is jelentkezhetett a zsírmáj diagnózis, ami egyébként olyannyira súlyos, hogy ha rosszabbodott volna az állapota, akár egy májátültetés is kilátásba kerül.

– Akkor eldöntöttem, hogy még egyszer hajlandó vagyok magamat átformálni, mert van egy lányom, akivel minél több időt szeretnék eltölteni, látni felnőni és szeretném majd egyszer én férjhez adni.

– Ezért kidolgoztam egy saját módszert, ami hatásos, így 108 kg-ról most 88,6 kg-nál tartok. Ez az ideális súlyom, ezt szeretném fenntartani. Ez az eredmény teljes életmódváltást igényelt részemről, de Manker mindenben támogat és segít – folytatta a zenész.

Tibi véleménye szerint az a lényeg, hogy nem éhezteti magát és sok folyadékot fogyaszt. Napi 3-4 liter vizet is megiszik – mert az önsanyargatás végül jojó effektushoz vezet. Egyáltalán nem éheztette magát, sőt sokkal több energiája van. Elsősorban akkor vette észre a változást, amikor apaként kellett helytállnia.

Kimondottan Lora esetén derült ki, hogy energikusabb vagyok. Már nem számít, hogy mennyit kell futni vagy hintázni, mert van kedvem és energiám is. Emlékszem – egy fél éve még – levertség miatt nem volt kedvem annyira kimozdulni. De mindig is olyan apa akartam lenni, aki fut, játszik, megy a gyerekkel, amennyit csak lehet - mesélte Tibi.

A csöppség egyébként is annyira szeret édesapjával lenni, hogy közös szavuk is lett az együtt töltött időre:

Ha Lora azt mondja: „Menjünk bandázni!” - akkor azt úgy érti, hogy apa-lánya programot szeretne, ilyenkor pedig természetes, hogy elmegyünk valahova mi ketten. - folytatta a Borsnak.

A zenész-műsorvezető elmondta, hogy már lassan kezdődik az ovi, ezért is fontos számára, hogy minél több minőségi időt töltsön el kislányával és feleségével.

Egészségi állapotát illetően hamarosan megismétli a laborvizsgálatokat, hogy lássa mennyit javult állapota, azonban az epekő-műtét elkerülhetetlen, viszont azt egyéb elfoglaltságai – műsorok, fellépések – miatt még egy kicsit halasztja.

További cikkek

Válás

Megszólalt Kulcsár Edina új párjának elhagyott felesége: karácsony előtt hagyta ott őt és a gyerekeket

Dráma

Az intenzíven kötöttem ki – Kis híján végzett egy ártalmatlannak tűnő vacsora a magyar énekesnővel

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

„Elképesztő sorok voltak” – írta Jámbor az aláírásgyűjtésről, aztán jött Hont, és megmutatta a valóságot

borsonline.hu

Borzasztó felfedezés: így fog elpusztulni a Föld

origo.hu

Ez történik most a Szuezi-csatornában ott, ahol az Ever Given tavaly keresztbe fordult

magyarnemzet.hu

Karácsony Gergely: Sz…rok rá, mi van a hangfelvételeken + videó

veol.hu

Újszülöttjét nem láthatta az édesanyja, 25 évesen hunyt el a Covid miatt

origo.hu

A mesterséges megtermékenyítést szolgálják ezen a hazai klinikán

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: az izlandiak felkészültek, ha kikapnak tőlünk, még csomagolhatnak is

vg.hu

Letartóztatták azt az ápolónőt, akit azzal vádolnak, hogy csak imitálta az oltás beadását

mandiner.hu

Gyurcsány: Voltam hatalom közelében. Most se vagyok nagyon messze

borsonline.hu

Késelés a XVI. kerületben: Felesége előtt csuklott össze a szíven szúrt családapa

life.hu

Baukó Éva sem ment el szó nélkül Tóth Andi brutál kerek popsija mellett - Fotó

origo.hu

Öt meghökkentő tény a használtautó-piacról, ezekről tudnia kell, ha autót akar venni