Celeb

Ennek köszönheti Hajdú Péter, hogy legyőzte a delta variánst

Bors

2021. augusztus 6. péntek 13:45

Hajdú Péter néhány nappal ezelőtt jelentette be, hogy ő és kedvese, Eszter megfertőződtek a koronavírussal. A hír már önmagában is aggodalomra adott okot, azonban a Media Vivantis vezérigazgatója elmondta, a vírus egyik veszélyesebb mutációja támadta meg a szervezetüket.

Forrás: Bors

Hajdú Péter és szerelme külföldre utaztak néhány barátjukkal, és kétség sem fér hozzá, hogy ott betegedtek meg. A szerelmesek Ciprusra utaztak, s a megérkezésüket követő néhány napban Eszter intő jelekre figyelt fel, amikor hőemelkedés és enyhe náthás tünetek jelentkeztek nála.

Kiderült, nagy a baj

Eleinte nem hitték, hogy ezek komoly bajra utalnak, azonban rövid időn belül Péter kedvese nem érzett ízeket és illatokat sem. Három nappal később Péter is makacs orrfolyásra lett figyelmes, s bár neki egyáltalán nem volt hőemelkedése, Eszterhez hasonlóan elvesztette az ízérzékét és a szaglását.

A hazaérkezésükkor első dolguk volt, hogy elvégezzenek egy koronavírus-tesztet, ami egyértelműen kimutatta, hogy elkapták a fertőzést, valamint a vérmintából az is kiderült, hogy a delta variáns támadta meg őket. Ezt szigorú karantén követte, s Péter az ötödik naptól kezdve a közösségi oldalán rendszeresen hírt adott a hogylétükről.

Leküzdötték

Tegnap örömmel jelentette be, hogy mindketten negatív tesztet produkáltak, Eszter 13,- Péter pedig 10 nappal azután, hogy megfertőződött. Péter a Borsnak elmondta, kizárólag annak köszönhető a gyors gyógyulásuk és az enyhe tünetek, hogy mindketten felvették a koronavírus elleni vakcinákat.

Nagyon jó hírem van, Esztinek továbbra is negatív a tesztje, mehet PCR-tesztre, de én is mehetek, mert nekem is negatív lett – osztotta meg követőivel, s hozzátette, az ismerőseink között vannak olyanok, akik nem oltatták be magukat és hozzájuk hasonlóan a delta variánssal fertőződtek meg.

Péter arra kér mindenkit, hogy oltassák be magukat, ugyanis a delta variáns egyik utóhatásaként több fertőzöttnél is azonosították az úgynevezett fekete gomba fertőzést, ami rendkívül veszélyes az ötven év felettiekre.

További cikkek

Család

Kiderült, mikor születik és hogy fogják hívni Nádai Anikó gyermekét

Szerelem

Stana Alexandra kitálalt, nem akárhogy indult a kapcsolatuk Meggyes Dáviddal

Ez is érdekelhet

delmagyar.hu

Megkéselte szerelmi riválisát egy férfi Szegeden

likebalaton.hu

2022-es autópálya-matrica: vásárláskor erre mindenképp figyelj

origo.hu

Megállítottak egy autót a zalai rendőrök, őket is meglepte, mit találtak, amikor átnézték - fotók

magyarnemzet.hu

Márki-Zay kampánytanácsadója egy elítélt, adócsaló botrányhős

szon.hu

Halálos lakástűz Mándokon

origo.hu

Elhagyatott holdbázisra invitál az Epic ingyenjátéka

nemzetisport.hu

Videó: Beckham inspirálta a világ egyik legjobb szabadrúgáslövőjét

origo.hu

Emberi ürülékkel orvosolnák a műtrágyahiányt Észak-Koreában

mandiner.hu

Aktualne: Orbán Viktorban a csehek több mint negyede bízik

magyarnemzet.hu

Gyermekbántalmazással hozták összefüggésbe Hadházy Ákost

mandiner.hu

Itt az eszköz, ami hatásos a covid ellen is – Csókay András idegsebész küzd a hazai elfogadásáért

origo.hu

A legendás Meat Loaf élete képekben