Celeb

Szűzk*rvának nevezték követői: Tóth Andi újabb mellvillantása kiverte a biztosítékot, de ez azért durva - 18+ Fotó

Bors

Létrehozva: 2021.07.08.

Tóth Andi melltartó nélküli fotóval próbálta még forróbbá tenni a napot, azonban ezzel nem mindenki tetszését nyerte el. Egyesektől nagyon kemény kritikákat kapott, amiért a meztelenkedést a karrierje elé helyezi.

Tóth Andi láthatóan odavan a saját melleiért. Tény és való, nagyon formásak, azonban a sok buja szelfi miatt az énekesnő lassan már nem a hangja, hanem a teste miatt kerül a figyelem központjába, ami nem feltétlenül jó. 

Követői nem is állták meg, hogy ezt ne tegyék szóvá.

- „Kib*szott szánalmas vagy.”

- „Szép csaj, csinos csaj, jó a hangja, de már baromira nem hiteles előadóként! Egy érett énekesnő nem így viselkedik! komolytalan.... nem volt sok pasival, azt hallottuk...úgy viselkedik, mint egy szűzk**va....- így záporoztak a rosszindulatú kommentek.
 

Azért a nagy többségnek mégiscsak bejön a cici

Persze zömében pozitív hozzászólások olvashatók a fotója alatt.

„Mellesleg ez egy jó kép....!!!!„

„Mit meg nem tennék, hogy reggelente ilyen látvány fogadjon.”

Egy másik, kicsivel korábbi, a kockás hasát bemutató Instagram sztorijában egy rövid videót tett ki arról, ahogy a trikóját felhúzza. Persze közben „véletlenül” a melle is kivillant.

Tavaly a Sztárban sztár sajtótájékoztatóján egy olyan fehér ruhát viselt, ami egy váratlan pillanatban félrecsúszva láttatni engedte a mellbimbóját, de vizes polóban is láthattuk már. 

Andit valószínűleg nem hatják meg a negatív kommentek, azon viszont érdemes lenne elgondolkodnia, miért van az, hogy lassan csak és kizárólag a magamutogatás lesz számára fontos.

Bármi is legyen az oka, ez a beszólás azért már tényleg sok volt!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek