Celeb

Összetörték Jennifer Aniston szívét – Könnyek között vallott a színésznő

Bors

Létrehozva: 2021.06.01.

Jennifer Aniston bevallotta, hogy visszatérni a Jóbarátok díszletébe olyan volt mintha szíven ütötték volna. Nem bírta könnyek nélkül, ahogyan volt kollégái sem.

Forrás: HBO Max

A bulvársajtóban napok óta minden a Jóbarátok: Újra együtt című különleges epizódjáról szól minden. Ez nem is csoda, hiszen 17 évet kellett várnunk arra, hogy a hat jó barátot újra egy színpadon láthassuk. A várakozás pedig megérte, hiszen nem csak sztárok mondták el, miért rajonganak a sorozatért, de olyan titkokról is hallhattunk amikre álmainkban se gondoltunk volna.

Erről az élményről beszélt most a Daily Mailnek mindenki Rachel Greenje, Jennifer Aniston. 

Romantizáltuk az egészet, de persze közben emlékeztünk arra is, hogy a forgatás vége óta nem jártunk itt. Az pedig, amikor búcsút mondtunk valaminek, aminek nem akartunk, nagyon különleges volt– kezdett bele a színésznő, aki ennek ellenére tudta, hogy búcsút kell mondani élete ezen szakaszának.

Olyan érzésem volt, mintha megállt volna itt az idő, mi pedig visszamentünk volna. Ebben pedig nagyon sok jó van, de ugyanakkor meghasad az ember szíve– vélekedett Aniston, aki elárulta, hogy még Courteney Cox is elsírta magát, amikor először léptek be a stúdióba.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek