Celeb

Hajas László újra pelenkázna

Bors

Létrehozva: 2021.06.10.

Hajas László türelmetlenül várja, hogy végre unokázhasson. Vagány és fiatalos nagypapának képzeli el magát, aki a pelenkázástól sem riad vissza.

Forrás: Móricz-Sabján Simon

Bár nem érzi az idő múlását a 66 éves sztárfodrász, már évek óta készen áll arra, hogy nagypapa legyen. Ez a vágya azonban mindeddig nem vált valóra, ami egy kicsit elszomorítja.

Dávid fiam még csak 22 éves, Orsi lányom viszont 37, a feleségem, Judit lánya pedig 28 éves, így minden esélyem megvan rá, hogy a közeljövőben nagyszülő legyek. Orsi ráadásul komoly kapcsolatban él, tehát nem reménytelen a dolog. A feleségemmel mindketten imádjuk a gyerekeket, egészségesek vagyunk, biztosan nem okoz majd gondot a kicsikkel való törődés – mesélte a Borsnak Hajas László, aki titkon bízik abban, hogy fiúunokái születnek.

Persze az sem baj, ha lányok lesznek, legfeljebb focizás helyett majd hajas babával játszunk. Abban is biztos vagyok, hogy ha az unokák megkérnek, akkor bármilyen trendi és őrült frizurát elkészítek nekik. Nyilván igyekszem majd beléjük nevelni a hajas és a „Hajas” dolgokat is.

Noha jó génekkel rendelkezik, a nagypapának készülő  sztárfodrász odafigyel magára, és ebben a felesége is támogatja.

– Judit az én háziorvosom, aki vigyáz az egészségemre, gondoskodik róla, hogy megfelelő módon táplálkozzam. Kikészíti a vitaminjaimat, és szól, ha vérvételre kell mennem.

Fittnek érzem magam, ezért nem lennének megerőltetőek számomra az unokákkal közös sportos programok. Szívesen vigyáznék rájuk, sőt a pelenkázás gondolata sem ijesztő számomra, hiszen a gyerekeimet is pelenkáztam.

Remélem, hogy hamarosan teljesül a kívánságom, de tudom, hogy hiába erőltetnék bármit, mert a sorsunk úgyis meg van írva. A fiamat és a lányaimat önállóságra tanítottam, így nem lesznek elveszettek nélkülem. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek