Celeb

Évtizedes titkokat fedtek fel a Jóbarátok: ez volt valójában Ross és Rachel közt

Bors

Létrehozva: 2021.05.30.

Május 27-én megjelent a várva várt új Jóbarátok-epizód, amiben a színészek nosztalgiáznak másfél órán keresztül. Mindebből olyan titkokra derült fény, amit bár mind sejtettünk, de sose volt rá bizonyítékunk.

Ross és Rachel 

Bár azt a Jóbarátok új epizódjából se tudjuk meg, hogy Ross és Rachel szakításban voltak-e vagy sem, de arról lehull a lepel, hogy miért is működött Jennifer Aniston és David Schwimmer között olyan jól a kémia. Ez pedig nem másért volt, mint azért, mert a két színész nagyon is tetszett egymásnak. 

Az elején egészen odavoltunk a másikért. De valahogy sose jött össze a dolog, mert az egyikünk mindig kapcsolatban volt 

— emlékezett vissza David Schwimmer, de persze nem mondott ezzel újat a kollégáknak. 

Egészen egyértelmű volt — mondta a sorozat írója, Kauffman. A beszélgetésben amúgy Aniston azt is elmeséli, hogy Ross és Rachel első csókja azért is sikerült a vásznon ennyire hevesre, mert az volt az ő első csókjuk is.

Matthew Perry félelme

Azt eddig is mindneki tudta, hogy Matthew Perry viselte a legrosszabbul a hirtelen jött sikert, de az még a színészeket is meglepte, amikor Perry bevallotta, hogy már-már pánikrohamai voltak minden egyes epizód forgatása előtt. 

Úgy éreztem, hogy meg fogok halni, ha nem nevetnek a viccemen. Tudom, hogy nem egészséges, de amikor mondtam egy sort és nem nevettek, elkezdtem izzadni, és éreztem, hogy ha nem kapom meg a nevetést, amit várok, ki fogok fordulni önmagamból— emlékezett vissza a színész, aki eddig senkinek sem mondta el ezt.

Nem emlékszem, hogy valaha is említetted volna ezt nekünk— mondta Lisa Kudrow, amire Perry válasza annyi volt, hogy ezt minden este átélte. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek