Celeb

Rejtélyes nyom: Ki iszogathatott VV Fannival az eltűnése előtt?

uv

2021. március 9. kedd 04:00

Egy máig beazonosítatlan DNS hever a nyomok között VV Fanni gyilkossági ügyében, ami - ha meglenne gazdája - a védelem szerint mindent megváltoztatna.

Forrás: Végh István

Februárban két egymást követő tárgyalással, s újabb fontos részletek felderülésével folytatódott Novozánszki Fanni emberölési ügye. A nyomozás vezetője, Szamosi Csaba részletes beszámolója után több szakértő is elmondta a vizsgálati eredményeit dr. Farkas Gabriella bírónőnek, melyek közül egy, a dokumentációkban eddig is szerepelt, de most újra felmerült részlet nagyobb hangsúly kapott, s az is lehet, hogy nagyon is fontos szerepe van a celeblány tragédiájában.

– A helyszínelés során a kollégák találtak egy műanyagpoharat és egy üvegpoharat is, DNS-maradványokkal. Előbbin beazonosítottuk Fannit és az egyik kuncsaftját, az üvegpoháron azonban Fannié mellett egy máig ismeretlen férfi DNS-e található – mondta a Fővárosi Törvényszéken egy nyomspecialista szakértőpáros.

Az idegen férfi feltűnése a védő szerint nagyon lényeges információ, ugyanis B. László érkezése előtt valaki már iszogathatott Fannival…

Nagyon is fontos lenne beazonosítani az ismeretlen férfi DNS-t, ugyanis mindössze kettő darab koszos pohár volt az egyébként teljesen rendezett konyhában, így nagy valószínűséggel nem egyhetes, hanem aznapi mosatlanról van szó.

A műanyagpoháron Fanni első kuncsaftjának a DNS-ét találták meg, de a másik pohárból nem tudni ki ivott vele. Nem állítok semmit, de a DNS gazdája akár tudhatja is mi történt, mire a vádlott odaért a magatehetetlen Fanniért, akit ezután átadott két férfinak – mondja Dr. Bálint Roland védőügyvéd, aki indítványi kérelmet fontolgat a DNS beazonosításáért.

Ez viszont tű lehet a szénakazalban, hiszen az ügy eddigi tanúi közül senkihez sem tartozik ez a DNS. A vádlott egykori védője, Dr. Brodmann Péter szerint viszont a kamera felvételeken ott kell lenni a titokzatos idegennek is. 

– A rendőrség birtokában van egy négynapos kamerafelvétel, amiből eddig a védelem is csak annyit látott, amennyit a sajtó: hogy a vádlott cipeli a lányt a karján. De úgy vélem, mindenki rajta van a videókon, aki Fanni lakásában megfordulhatott azokban a napokban, s az ominózus délutánon. Azok között kell lennie az ismeretlen DNS-nek is.

Hogy ebbe az újabb, napvilágot látott információba a védelem ötletesen belekapaszkodott-e, avagy valóban perdöntő bizonyíték lehet, nem tudni, ahogy azt sem, hogy valaha kiderül-e kivel iszogathatott még az eltűnése napján VV Fanni.

Mint tudott a celeblánynak 2017. november 20-án veszett nyoma, s pár héttel később, decemberben a rendőrség 99%-os biztossággal kijelentette: meggyilkolhatták. Az eltűnés utáni napokban őrizetbe vett B. László azóta is az ügy egyetlen vádlottja, aki jelenleg is házi őrizetben tölti a mindennapjait. A nyomozásba az Amerikai Titkosszolgálat, az FBI is részt vett, akik ugyanúgy, ahogy Szamosi Csaba nyomozásvezető csapata, a Szalkszentmártoni bányatavakhoz jutottak, egy stégig, ahol a vádlott behajíthatta Novozánszki Fanni testét a Dunába.

További cikkek

Gyász

Kiderült, így tervezik Damu Roland temetését

Erőszak

Kitálalt a gyönyörű színésznő, kamerák előtt erőszakolta meg a rocker

Ez is érdekelhet

astronet.hu

A Mars a Bak jegyében jár, és felforrósítja körülöttünk a levegőt

metropol.hu

Szörnyű hír érkezett, öngyilkos lett az ismert színész

origo.hu

Forradalmi döntés született, az egész világon elkezdődhet a repülő autók korszaka - videó

magyarnemzet.hu

Megvan a fideszes országgyűlési képviselő-jelöltek listája

szon.hu

"Remélem, a családja nem nézi most..." - Patrik kifecsegte, hogy jöttek össze Dorcival!

origo.hu

Így követnék a reklámcégek az interneten

nemzetisport.hu

Újpest: az UTE szerint a Kúria visszaállíttatja a címert, Duchatelet még kivár

vg.hu

Veszélyben a cseh orvosok

metropol.hu

Brutális hózápor csap le az országra, de van még egy rossz hírünk

mandiner.hu

Horvátország Bradley gyalogsági harcjárműveket vásárol az Egyesült Államoktól

origo.hu

Gyönyörű és nagyon ritka szovjet luxuslimuzinnal bővült egy magyar gyűjtemény, ki is próbálták - videó