Élve vagy halva vitte VV Fannit a vádlott? – videó

Végre eljött  a nap Novozánszki  Fanni perében, amikor levetítették a felvételt, amelyre mindenki várt: B. László áthurcolja a garázson az egykori valóságshow-szereplő magatehetetlen testét, hogy egy autó csomagtartójában elszállítsa. Az általunk közzétett felvétel letaglózta, ugyanakkor meg is osztotta olvasóinkat: vajon élt-e még ekkor Fanni, vagy már halott volt?
Végre eljött  a nap Novozánszki  Fanni perében, amikor levetítették a felvételt, amelyre mindenki várt: B. László áthurcolja a garázson az egykori valóságshow-szereplő magatehetetlen testét, hogy egy autó csomagtartójában elszállítsa. Az általunk közzétett felvétel letaglózta, ugyanakkor meg is osztotta olvasóinkat: vajon élt-e még ekkor Fanni, vagy már halott volt?

Péntek reggel folytatódott VV Fanni gyilkossági ügyének tárgyalása. A Fővárosi Törvényszéken a szerdai kettő után most hat tanú tett vallomást, s levetítésre került az a drámai videói is, amikor B. László lecipeli a magatehetetlen egykori valóságshow-szereplőt a mélygarázsba, a cuccaival együtt a bérelt autójába teszi, és a Citroën Cactus típusú gépjárművel kihajt a parkolóból. A teremben néma csend lett, amikor a kivetítőn megjelent a vádlott, karján Novozánszki Fanni látszólag élettelen testével.

A felvételen látható, hogy a lány keze, lába, feje lefelé lóg, vagyis bizonyosan nincs magánál. De vajon ez azt is jelenti, hogy halott volt?

Először láthatjuk: így viszi ki a kocsijához VV Fannit B. László

Először láthatjuk: így viszi ki a kocsijához VV Fannit B. László További részletek a BorsOnline oldalán: http://www.borsonline.hu/vv-fanni/cimke/21983

Posted by Borsonline - Bors Szórakoztató Napilap on Friday, September 11, 2020

Először láthatjuk: B. László visszamegy VV Fanni ruháiért

Először láthatjuk: B. László – miután levitte VV Fanni testét, visszamegy a volt valóságshow-szereplő ruháiért További részletek itt: http://www.borsonline.hu/aktualis/eloszor-lathatja-igy-viszi-ki-a-kocsijahoz-vv-fanni-testet-b-laszlo-dramai-video/209988

Posted by Borsonline - Bors Szórakoztató Napilap on Friday, September 11, 2020

B. László azzal védekezik, hogy a videón látott cipelés közben Fanni ájult volt, de még élt. Az Országos Rendőr-főkapitányság egykori alezredese, volt életvédelmi nyomozója, Kátai Elek szerint bár a felvétel valóban drámai, de önmagában nem, csak más bizonyítékokkal együtt lehet perdöntő.

Valóban nem életszerű, hogy egy ájult embert cipelünk, ahelyett, hogy orvost hívnánk, de ez még mindig csak segítségnyújtás elmulasztásának minősülne jogilag – magyarázta a volt nyomozó a Borsnak. – A felvétel önmagában nem elegendő a gyilkosság, de még a segítségnyújtás elmulasztásának igazolásához sem, viszont majd a többi bizonyítékkal együtt, a bizonyítékok láncolatában már jelenthet tényleges bizonyítékot – mondta Kátai.

H. Hajnalka, Fanni egyik legközelebbi ba­rátnője meggyőződéssel állítja, hogy Fanni gyilkosság áldozata lett.

Biztos va­gyok benne, hogy az ismerôsei, barátai együtt tervelték ki a bűncselekményt, és mindkettőjük keze benne van. Már nem reménykedem, azt gondolom, Fanni sajnos már nem él, és ez a két ember ölte meg vagy szándékosan, vagy véletlenül – vélekedett a Borsnak.

B. László a tárgyalóteremben © Czerkl Gábor

Szerinte beadtak valamit a barátnőjének, amitől magatehetetlenné vált.

Fanninak szívritmuszavara volt, és emiatt kerülte, sőt kifejezetten félt a kábítószerektől. Nem tartom kizártnak, hogy ebből lett a baj, hiszen aki nem él ilyen szerekkel, arra még erőteljesebben hathat, hát még, ha baja is van – árulta el Hajnalka.

A tárgyaláson sor került még B. László volt barátnője vallomástételére is, aki szerint a vádlott aznap gyanúsan viselkedett.

VV Fanni barátnői ellentmondóan nyilatkoztak © Czerkl Gábor

Furcsa volt aznap, hétfő este a telefonban túl volt pörögve, nem is beszéltünk már csak írásban, mert éreztem, hogy valami nincs rendben – mondta a bíróságon H. Dóra.

Ezután a tanúk padján az a két ember következett, aki a vádlott bérelt autóját kitisztította, és felfedezte a vérfoltokat. A tisztítóműhely dolgozói állítják, minimum egy liter vért mostak ki a kocsiból, amely hosszú, sötét hajszálakkal volt teli.

Az autó hátsó ülését kutyaszőr és hosszú, női hajszálak borították, és három lábrész is telis-tele volt agyagos, sárgás színű sárral, ahogy a kerekek és a kaszni is. Rettentően ko­szos volt az autó, amiben vérfoltokat is találtunk – mondta az alkalmazott.

A nap végén pedig azt a telekocsis utast is meghallgatták, aki Fanni eltűnésének estéjén B. László utasa volt Budapesttől egészen Siófokig, s aki – ha igaz a feltevés – Fanni csomagtartóban heverő holttestével együtt utazott.

Nekem csak azt tűnt fel, hogy rendkívül gyorsan me­gyünk, szinte elröppent az az egyórás út, de én nem gondoltam semmi rosszra. Beszélgettünk vízisportokról, politikáról, utazásról... És mivel csak egy kis hátizsák volt nálam, és nem bőröndökkel ér­keztem, emiatt a csomagtartó felnyitása szóba sem került köztünk – emlékezett a tanú.

A bírósági tárgyalás folyta­tására, a további tanúk vallomására no­vember végén kerül sor.

Néhány ellentmondó vélemény olvasóinktól

Akik szerint Fanni még élt:

Imre: „Egy halottnak hátrabicsaklik a feje, ha így viszik, itt meg úgy tartja, mintha még élne.”

Giorgia: A kezét is felemeli, és átkarolja a pasi nyakát, nem? Fura…

Noémi: Arra sincs bizonyíték, hogy meghalt.

Ildikó: Ez a felvétel egyáltalán nem bizonyítja, hogy megölte! Többen arra hívják fel a figyelmet, hogy nem láthatók vérnyomok a garázs padlóján.

Mások szerint nem is kétséges, hogy Fanni ekkor már nem élt.

Mária: Nem is értem, milyen bizonyíték kell még!?

Zita: Úgy látom, ott már nem él szegény, borzasztó.

Béla: Pont úgy lóg a karja, mint akiben már nincs élet.

Misi: Nem véletlen, hogy ennyire sietett! Nem akarta, hogy meglássák… A helyszínelők nem találtak drogokat Fanni lakásán, így aligha kábította el magát.