Celeb

Öt év alatt 53 kilótól szabadult meg Tóth Vera, mégsem érezte jól magát a bőrében

Bors

2021. február 22. hétfő 08:00

Fél évtizede már, hogy Tóth Vera gondolt egyet és gyomorszűkítő műtétre vállalkozott. Az énekesnő a drasztikus fogyástól várta a lelki harmóniát, ám végül másnak köszönhetően talált rá a békéjére.

Forrás: zoz

Tóth Vera öt évvel ezelőtt intett búcsút a pluszkilóinak, amely egykor a lelkére is mázsás súlyként nehezedett. Az énekesnő a gyomorszűkítő műtéttől, drasztikus fogyástól várta a változást, de két évébe tellett amire rájött: egy dolog lefogyni, és egy dolog harmóniában lenni önmagával.

lelki nehézségekkel küzdött

Azt hittem, hogy a fogyásom majd mindent megold, ám hosszú időbe tellett mire ráeszméltem, hogy a plusz kilóktól megszabadulni sokkal könnyebb, mint a lelki nehézségektől. Az igazi próbatétel ugyanis csak azután jött, hogy lefogytam – kezdte a Borsnak Tóth Vera, aki eleinte nem értette, hogy a látványos átalakulása után miért nem érzi jól magát a bőrében.

nem tudta elfogadni külsejét

Meg voltam győződve arról, hogy vékonyabban könnyebb lesz az életem. Hogy majd nem lesznek frusztrációim, nem kell takargatnom és szégyellnem a testalkatomat, önbizalomhiánytól szenvednem. Az első két évben képtelen voltam megbarátozni a külsőmmel, pontosabban a lelkem nem tudott megbirkózni a hatalmas változással. Legbelül még mindig kövérnek éreztem magam, hiába láttam a saját szememmel, hogy nap mint nap pozitív irányba változik a testem – magyarázta Vera, aki a külseje után a lelkével is elkezdett komolyan foglalkozni, amely meghozta a pozitív változást számára.

démonjaival küzdött
Ma is vannak démonjaim. Én is sokat küzdöttem, sokszor voltam a padlón. Nem értettem, hogy miért nem vagyok elégedett, amikor végre-valahára lefogytam, sikeres vagyok a munkámban, ráadásul a szerelem is rám talált. Aztán jött a koronavírus járvány…

Elkezdtem komolyabban foglalkozni önmagammal, a lelkemmel és szakemberhez fordult. Szerintem nem szégyen, sőt igenis   dicséretes, ha valaki felismeri, hogy segítségre van szüksége. A lelki fájdalom nem olyan, mint egy fogfájás, ami előbb utóbb megmutatja magát. A lélek egy rendkívül összetett rendszer, amin életünk végéig dolgoznunk kell. Önmagunkért. Azért, hogy békében éljünk saját magunkkal és a világgal. Én most is éppen ezen dolgozom…

További cikkek

Veszteség

Képtelen elszakadni elhunyt feleségétől Koltai Lajos

Szexi

Öt éven keresztül a hazát védte, most pornófilmekben fegyverezi le a férfiakat

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Ezért érdemes most összegyűjtened 10 tojásos dobozt

life.hu

Csalódás a családnak Damu Roland temetése: semmi sem alakul a terv szerint!

hirtv.hu

Végre egy igaz szó - Tucker Carlson új dokumentumfilmje hazánkról - az első visszhangok

kemma.hu

Életveszélyes útszakaszon akart átmenni az idős asszony, akit elgázoltak Nagysápnál

mindmegette.hu

A mennyei méhpempő: 8 áldásos hatása az egészségedre

vg.hu

Kiderült, miért húzódik el sokaknál a Covid-megbetegedés

borsonline.hu

Öt évig titkolta, hogy pornós, rettentő kínos, ahogy lebukott a családja előtt

borsonline.hu

Berki Mazsi üvöltötte Krisztiánnak: Te beteg állat vagy, pszichológushoz kéne elmenned

nemzetisport.hu

MU: C. Ronaldo nem volt elégedett, letiltotta a Transfermarktot

origo.hu

Megszólalt a Nagy Ő: elmondta, valójában mi volt közte és a győztes lány között