Celeb

Gelencsér Timi hamarosan indul Dominikára: Három éve nincs klasszikus karácsonyom!

Bors

Létrehozva: 2020.12.15.

A szépségkirálynő még most is nehezen hiszi el, hogy partnerével megnyerték a Dancing with the Stars első évadát. Gelencsér Timinek nem sok ideje marad feldolgozni a hatalmas sikerélményt, nemsokára útnak indulnak az Exatlon 2021-es csapatával Dominikára.

Forrás: Knap Zoltán

Gelencsér Timi végtelenül hálás a sorsnak, hogy bekerült a Dancing with the Stars versenyzői közé. Saját bevallása szerint ez volt élete eddigi legizgalmasabb időszaka. Mondja ezt úgy, hogy a TV2 rekordnézettségű műsora miatt sok mindenről le kellett mondania. De mindenért kárpótolta a sok-sok fantasztikus élmény, a feléje áradó szeretet, az pedig csak hab a tortán, hogy párjával, Hegyes Bercivel meg is nyerték a versenyt.

Egy biztos: Timinek nem sok idő jutott ünnepelni, ugyanis máris újabb kihívások várnak rá: Az Exatlon új évada miatt még decemberben indul Dominikára.

Egy újabb kaland kezdődik, amit nagyon várok, még ha kis lemondással is jár

– magyarázta a BorsOnline-nak.

– Nagy öröm, hogy újra részese az Exatlon Hungary-nek. Ez már a harmadik évadom, a második, hogy riporterként számítanak rám. Hamarosan indulunk Dominikára, így ez lesz a harmadik évem, hogy nem lesz klasszikus karácsonyom, a szülinapomról, és utána anyuéról már nem is beszélve. Nagyon támogató családom van, szeretjük a jeles napokat együtt, szeretetben megünnepelni. Ez most nem pont úgy lesz, ahogy szoktuk, hiszen ismét felpörögtek az események, de mindenre időt szakítok az utazás előtt.

Ez is érdekelheti!

Táncpartnere Gelencsér Timiről: Mindenki össze akar hozni minket

Kerek popsit villantott Gelencsér Timi a Dancing with the Stars fináléjában - fotó

Gelencsér Tímea és Hegyes Bertalan zokogva vallotta be: nem akarják elveszíteni egymást – videó

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek