Celeb

Gabriela Spanic: Irigylem Stohl András feleségét!

F. Zs.

2020. december 2. szerda 04:00

A Dancing with the Stars világsztár fellépője egyre felszabadultabban viselkedik a versenyben és azon kívül is. A színésznő imádja a műsort, a versenyzőket, és legutóbb azt is megmutatta, hogyan tud flörtölni.

Zavarbaejtőre sikerült Gabriela Spanic és Stohl András legutóbbi beszélgetése a Dancing with the Starsban, melyet közel egymillió ember nézhetett élőben szombat este. A világsztár a versenytánca után – a műsorban megszokott koreográfia szerint – felsietett a páholyba, ahol Stohl várta egy villáminterjúra. A beszélgetés azonban egy ponton

átlépte a hivatalos kereteket, köszönhetően Gabrielának, aki igéző szemekkel bámulta Stohlt.

A világsztár által előadott tűz és víz tematikájú tánca kapcsán András azt kérdezte Gabytól, hogy ő inkább tűz vagy víz elem, mire a színésznő ezt válaszolta: 

– Ha relaxálni akarok, víz leszek, amikor elcsábítanak, akkor tűz vagyok. – A mondat után pedig mélyen belenézett András szemébe, amitől az egyébként igen tapasztalt műsorvezető egy pillanatra lefagyott élő adásban

– Ne nézz így rám… Úgy nézel rám, hogy egyszerűen elolvadok tőle. Te tűz vagy! – mondta Gabrielának Stohl, majd tovább beszélgettek a versenyprogramról, amikor újra elakadt András szava. 

Önök nem látják, hogy hogy néz rám… így nem tudok dolgoz­ni

– nevetett a műsorvezető za­varában. 

Tény, hogy Gabriela Spanic az utóbbi napokban nagyon felszabadult. A kollégák egyre többet látják mosolyogni, a Dancing with the Stars stúdiójában szinte csak az ő hangját hallani, Gaby nevet, viccelődik, a fiúkkal cicázik, ezer fokon ég. Mindenki imádja.

Nem titok, hogy Gabriela Spanic évek óta szingli, és bejönnek neki a magyar férfiak. 

– Hogy őszinte legyek, többször jártam már Magyarországon, de eddig nem tűnt fel, hogy ilyen helyesek a magyar pasik. Bevallom, alaposan meglepődtem, amikor megérkeztem és találkoztam néhánnyal. Eddig úgy voltam vele, hogy

a latin pasiknál nincs dögösebb, de most már látom, hogy a magyar férfiak méltó versenytársaik.

Örök szingli vagyok, de igazából nem zárkózom el a szerelemtől. Ha pedig a pasi magyar, akkor még kevésbé – nyilatkozta korábban a színésznő a Ripostnak. 

Gabriela Spanic teljes erőbedobással készül az elődöntőre, a próba szünetében arról kérdez­tük, minek köszönhető a kirobbanó jókedve. 

– Bár minden porcikám fáj, Andreijel minden erőnkkel azon leszünk, hogy méltóképpen fejezzük be a versenyt, végezzünk akárhányadik helyen is. Tulajdonképpen már most nyertesei vagyunk a Dancing with the Starsnak, hiszen szuperül érezzük magunkat a műsorban. Nyilván a sikerélménynek köszönhető, hogy ilyen jókedvem van az elmúlt hetekben – mondta a színésznő, majd hozzátette: – Fantasztikus a csapat akikkel dolgozunk, mindenkit szeretek. S ha már szóba hozta külön Andrást is, nagyon profi műsorvezetőnek és sármos férfinak is tartom. Mindig jól érzem magam a társaságában, őszinte leszek: irigylem a feleségét – nevetett a gyönyörű díva.

További cikkek

Válás

Azt pletykálják, egy harmadik miatt válik Kulcsár Edina és Csuti

Szerelem

Szakítás? Megszólalt Molnár Anikó, miután törölte a párjával közös fotókat az oldaláról

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Szilágyi Liliána évekig beszélt a borzalmakról, miért nem figyelt fel rá senki?

888.hu

Iraki külügyminiszter: csaknem négyezer iraki állampolgárt szállítottak haza Fehéroroszországból

origo.hu

Egy különös nő, aki az egyik férfiből kisfiút csinál, a másikat a halálba kergeti

mandiner.hu

Elemző: A baloldal már egyáltalán nem hagyja önállóan beszélni Márki-Zay Pétert

szoljon.hu

Doktornőknek mondott köszönetet Szolnok polgármestere

vg.hu

Oltásra kötelezik a 18 év felettieket a szomszédunkban

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 17.: a Rák szinte olvas a másik lelkében, az Oroszlán megmutatja erejét

metropol.hu

A kutatók is elsápadtak attól, ami az Antarktisz jege alól előkerült

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: íme, Máthé Dominik győztes gólja – videó

origo.hu

15 évesen gazdagként mehet nyugdíjba egy most 10 éves gyerek