Ennek a párosnak véget ért a Dancing With The Stars műsora

A Dancing With The Stars hetedik adásában öt páros lépett parkettre, Gabriela Spanic és Andrei Mangra, Pásztor Anna és Köcse György, Détár Enikő és Baranya Dávid, Tóth Dávid és Lissák Laura, illetve Osvárt Andrea és Suti András.

Az adás első perceiben kiderült, hogy Gelencsér Tímea és Hegyes Berci, illetve Győrfi Dániel és Stana Alexandra Timi és Dani koronavírus-fertőzése miatt a héten nem szerepel az adásban, míg a Sipos Viktória-Horváth Tamás páros utóbbi egészségügyi problémái miatt már egyáltalán nem folytatja a versenyt.

A zsűri pontjai alapján első helyen Pásztor Annáék álltak a maximális 40 ponttal, míg mögöttük 38 ponttal hármas holtversenyben Détárék, Spanicék és Osvárték következtek. Az utolsó helyet pedig Tóth Dávid és Lissák Laura foglalta el 37 ponttal.

A közönségszavazatok alapján Pásztor Anna és Köcse György, Gabriela Spanic és Andrei Mangra, valamint Détár Enikő és Baranya Dávid biztosan tovább jutott a következő adásba, míg a veszélyzónába Osvárth Andreáék és Tóth Dávidék kerültek.

A Dancing With The Stars hetedik adásának kiesői végül Osvárt Andrea és Suti András lettek.

© Móricz István

9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors