Celeb

Vigyázat! Pénzt ígérnek csalók Ördög Nóra nevében: Mici és Venci fényképét is felhasználják - Fotók

Bors

Létrehozva: 2020.11.13.

Forrás: Youtube

A gyerekeket, Micit és Vencit, és férjét, Nánási Pált is felhasználva élnek vissza csalók Ördög Nóra nevével - hívta fel figyelmünket az átverésre egy olvasónk a Facebook-oldalunkon. Kristína leírta nekünk, hogy a csalás részeként az átverő létrehozott egy oldalt a TV2 műsorvezetőjének nevében, „Ördög Nóra pénze” néven, ahol azt ígérik, Nóri 200 ezer forintot ad a 700 első kommentelőnek, akiknek nincs más dolguk, mint a videó alá írni, hogy „HELLÓ”.

A tét látszólag óriási, hiszen, ha bárki is tényleg kifizetné ezt az összeget, 140 millió forintot kellene szétküldenie a kommentelők között. Már ebből is látszik, hogy aligha lehet igaz a felhívás.

Ez is érdekelheti

Nyerészkednek Kulka János nevével

Internetes vásárlás: Ön is áldozatul eshet a csalásnak

Netes csalók fosztották ki Gallát

Az oldal aztán üzenetet küld a kommentelőknek, akik 200 ezer helyett ekkor már csak 3000 forintra jogosultak, de azt is csak akkor, ha Nóri élő pénzosztó közvetítését megosztják. Nyilván azért, hogy még többekhez eljusson az átverés. Eztán jön a következő üzenet, az egyértelmű csalás: a pénz kifizetését regisztrációhoz kötik. Ezt olvasónk, Kristína már nem tette meg szerencsére, ugyanis nagyon valószínű, hogy ekkor jött volna a netes csalók következő trükkje, vagyis, hogy elkérik a jóhiszemű szerencsés bankszámla- vagy bankkártyaadatait, mondván, arra szükség van a „kifizetéshez”. Ám a legtöbb esetben ilyenkor nem, hogy kifizetés nem történik, de megkaparintva a személyes adatokat még inkább elveszik a pénzt a gyanútlan netezőktől.Ne dőljön be!

A hamis játékhoz egyébként a pofátlan csalók nem csak Nóri, hanem az egész család arcképét felhasználták, így próbálják még hitelesebbé tenni az átverésüket. Ám mivel Venci és Mici jócskán kiskorú, kemény büntetésre számíthatnak.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek