Celeb

Weisz Fanni: A szerelmem kedvéért tanulok beszélni

uv

Létrehozva: 2020.10.21.

A Borsnak nyilatkozott először új szerelméről Weisz Fanni. A siket szépségkirálynő valósággal újjászületett Gergő mellett, ráadásul kapcsolatukra Fanni édesanyja is áldását adta.

Néhány hónapja, amikor kiderült, hogy zátonyra futott Weisz Fanni házassága még minden borúsnak tűnt a modell életében. Hét együtt töltött év után, nem sokkal a második házassági évfordulójuk előtt ugyanis összepakolt, és elköltözött újpesti otthonukból. Először édesanyjához ment, majd beköltözött egy belvárosi lakóparkba, ahol most is él, de nem sok ideje maradt az egyedüllétre, a szerelem ugyanis villámgyorsan kopogtatott az ajtaján. Gergő sokak számára nem ismeretlen, korábban ugyanis Nádai Anikó partnereként hallhattunk róla, az élet azonban úgy hozta, hogy a sármos férfi ma már a siket szépségkirálynőt teszi boldoggá.

Nagyon boldog vagyok Gergő mellett, és csakis előre nézek. A múlttal egyáltalán nem akarok foglalkozni, mert lehúz, a jelen és a jövő számít – mesélte kicsattanó jókedvvel Fanni, akinek szavait édesanyja tolmácsolta. – Gergő igazi férfi, akire fel tudok nézni, akivel mindenről el tudok beszélgetni. Aki figyel rám, aki óv, és aki sokkal többet ad, mint amit az eddigi életem során tapasztaltam.

És ha már Fanni szóba hozta a beszélgetést, kíváncsiak voltunk, vajon jelbeszélő férje után Gergővel hogyan oldják meg a kommunikációt.

Egyre többet hordom a hallókészülékem, így napról napra jobban megy a hallás, a beszéd, amiben Gergő motivál. Régen hamar letettem, mert fájt a fejem tőle, de most valahogy nem. Egyre jobb és könnyebb viselnem, és olyan jó hallani, amit Gergő mond. De ő is figyeli, és tanulja a jelelést, úgyhogy mindketten beletesszük a magunkét, hogy minél könnyebben, gördülékenyebb menjen a kommunikáció – árulta el Fanni, akinek életére gyógyírként hatott az új szerelem. A beszédfejlődés mellett – amit munkatársunk is megtapasztalt, kérdéseire ugyanis édesanyja mellett jókedvűen a modell is válaszolgatott –, a régóta várt hízása is megindult, egy hónap alatt már négy kiló plusznál jár. A fizikai változásokon túl pedig egy hatalmas lelki seb is begyógyulhatott, miután édesanyjával rendeződött a viszonya.

Egy éve, szép lassacskán kezdtünk el újra közeledni, és ma már, azt hiszem, kimondhatom, hogy minden rendben van köztünk. Fanni hazatalált – csuklott el egy pillanatra az édesanya, Ágnes hangja, aki látva lánya örömét, talán még nála is boldogabb. – Egy anyának nincs fontosabb a gyermekei boldogságánál, és Fannikám szeme újra csillog. Örülök, hogy jött az életébe egy olyan fiatalember, aki boldog­gá teszi – tette hozzá Fanni édesanyja.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159304_auto_resized.jpg
origo.hu

A valaha kiállított legnagyobb gyűjteménnyel tisztelegnek Ayrton Senna, legendás brazil pilóta előtt, halálának 30. évfordulóján

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27435_resized.jpg?avcount=1714074614
origo.hu

Hazakerülhet Suhajda Szilárd holtteste a Mount Everestről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162850_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Aggódnak a rajongók Zoltán Erika új külsejét látva, megszólalt az énekesnő

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160844_auto_resized.jpg
ripost.hu

Nem kérnek többet Manuelből: kiverte a biztosítékot a koncertje után a botrányos sztár

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162630_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Ajánlásgyűjtés: eltűntek Karácsony Gergely támogatói

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27427_resized.jpg?avcount=1714074614
origo.hu

Vajna Tímea bikiniben mutatta meg műtéti hegeit

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159369_auto_resized.jpg
astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. április 25.: az Ikreknek kivételes találkozást, a Baknak megoldást hoz a csütörtök

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161300_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Teljes siker, buknak a 18 éves magyar úszónőre a tengerentúlon

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160216_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Az a kérdés, hogy ez szívedre vagy az eszedre hallgatsz” – Gyöngyi meghozta a végső döntést, Csabi azonnal könnyekben tört ki

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162923_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Itt az újabb sztárszakítás: 15 év házasság után válik a magyar énekesnő

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1l2YeCy2zLGxk9ZjV1iHiEDq1JC44MZP6OJUyYdsA_k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU0MzM1NmQ2NzE0NDQwMGJhZTFiNjRlNTAyYjg5MmVj.jpg
Testalkat

Aggódnak a rajongók Zoltán Erika új külsejét látva, megszólalt az énekesnő

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/RrFoiRwdy8ml50lA6R_0vYdpNLwF4BhGZNX3yW4agoY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzkzZjVlNDVlYWQzNDQxMjlhMzI2Yzg1N2NiZjI2MmEz.jpg
NÁSZFRÁSZ

„Ezt lelkileg nem bírom…” - drámaira fordult a helyzet, meghozta végső döntését a Házasság első látásra párja