Celeb

Weisz Fanni: A szerelmem kedvéért tanulok beszélni

uv

2020. október 21. szerda 05:10

A Borsnak nyilatkozott először új szerelméről Weisz Fanni. A siket szépségkirálynő valósággal újjászületett Gergő mellett, ráadásul kapcsolatukra Fanni édesanyja is áldását adta.

Néhány hónapja, amikor kiderült, hogy zátonyra futott Weisz Fanni házassága még minden borúsnak tűnt a modell életében. Hét együtt töltött év után, nem sokkal a második házassági évfordulójuk előtt ugyanis összepakolt, és elköltözött újpesti otthonukból. Először édesanyjához ment, majd beköltözött egy belvárosi lakóparkba, ahol most is él, de nem sok ideje maradt az egyedüllétre, a szerelem ugyanis villámgyorsan kopogtatott az ajtaján. Gergő sokak számára nem ismeretlen, korábban ugyanis Nádai Anikó partnereként hallhattunk róla, az élet azonban úgy hozta, hogy a sármos férfi ma már a siket szépségkirálynőt teszi boldoggá.

Nagyon boldog vagyok Gergő mellett, és csakis előre nézek. A múlttal egyáltalán nem akarok foglalkozni, mert lehúz, a jelen és a jövő számít – mesélte kicsattanó jókedvvel Fanni, akinek szavait édesanyja tolmácsolta. – Gergő igazi férfi, akire fel tudok nézni, akivel mindenről el tudok beszélgetni. Aki figyel rám, aki óv, és aki sokkal többet ad, mint amit az eddigi életem során tapasztaltam.

És ha már Fanni szóba hozta a beszélgetést, kíváncsiak voltunk, vajon jelbeszélő férje után Gergővel hogyan oldják meg a kommunikációt.

Egyre többet hordom a hallókészülékem, így napról napra jobban megy a hallás, a beszéd, amiben Gergő motivál. Régen hamar letettem, mert fájt a fejem tőle, de most valahogy nem. Egyre jobb és könnyebb viselnem, és olyan jó hallani, amit Gergő mond. De ő is figyeli, és tanulja a jelelést, úgyhogy mindketten beletesszük a magunkét, hogy minél könnyebben, gördülékenyebb menjen a kommunikáció – árulta el Fanni, akinek életére gyógyírként hatott az új szerelem. A beszédfejlődés mellett – amit munkatársunk is megtapasztalt, kérdéseire ugyanis édesanyja mellett jókedvűen a modell is válaszolgatott –, a régóta várt hízása is megindult, egy hónap alatt már négy kiló plusznál jár. A fizikai változásokon túl pedig egy hatalmas lelki seb is begyógyulhatott, miután édesanyjával rendeződött a viszonya.

Egy éve, szép lassacskán kezdtünk el újra közeledni, és ma már, azt hiszem, kimondhatom, hogy minden rendben van köztünk. Fanni hazatalált – csuklott el egy pillanatra az édesanya, Ágnes hangja, aki látva lánya örömét, talán még nála is boldogabb. – Egy anyának nincs fontosabb a gyermekei boldogságánál, és Fannikám szeme újra csillog. Örülök, hogy jött az életébe egy olyan fiatalember, aki boldog­gá teszi – tette hozzá Fanni édesanyja.

További cikkek

Karrier

Varga Viktor Kulcsár Edina daláról: Az emberek előszeretettel fogyasztják a sz*rt

Gyász

Csalódott a gyászoló család: Nem temethetik művészparcellába Damu Rolandot

Ez is érdekelhet

origo.hu

Az utas kinyitotta egy furgon ajtaját a Széna téren, ami ezután jött, az igazi szégyen - videó

ripost.hu

Akciófilmbe illő jelenetek Miskolcon: buszokat megállítva eredtek a fegyveres nyomába

life.hu

Meg kell műteni Gesztesi Károly fiát, nem halogathatta tovább a beavatkozást

mandiner.hu

Bolgár védelmi miniszter: A bolgár hadsereg nem vesz részt hadműveletekben Ukrajna területén

kemma.hu

Hivatalos: ezt a hármast indítja a Fidesz-KDNP Komárom-Esztergom megyében

origo.hu

Már elkerülhetetlen: óriásrakéta csapódik a Holdba

nemzetisport.hu

Kép: „A te stílusod, a te szabályaid” – C. Ronaldón remekül áll a szemüveg

vg.hu

Megérkezett az amerikai válasz az orosz külügyminisztériumba

ripost.hu

„Ez minden szülő legrosszabb rémálma” – édesanyja szeme láttára hunyt el a 6 hónapos angyalarcú kisfiú

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Izland nyert, de a franciák vereségére is szüksége van az elődöntőhöz

mandiner.hu

Donáth Anna (Facebook): Bepereljük Szijjártó Külügyminisztériumát

origo.hu

Megbolondulnak az aranyhalak a gömbakváriumokban, leállítják gyártásukat