Hízott Weisz Fanni: saját maga vallotta be, mennyit szedett fel, amiért új párja a "felelős"

Weisz Fanni három hónapja jelentette be, hogy hosszú évek után külön utakon folytatják férjével, Hajmásy Péterrel. A gyönyörű siket modell ezután új életet kezdett, és beköltözött egy olyan, 40 négyzetméter körüli albérletbe kiskutyájával, amit előzőleg lakberendezők varázsoltak álomotthonná.

Weisz Fanni örül, hogy felszedett pár kilót © Bors Archív

Eközben édesanyja gondoskodott a lányáról, Fanni egyszer azt is megosztotta követőivel az Instagramon, hogy egy ebédkosarat küldött neki.

KÖSZI ANYAAA– üzente a modell egy szívecskével.

A hónap elején aztán bombaként robbant a hír, a modellnek új párja van. Nem is akárki: Nádai Anikó műsorvezető exe. A fiatalok napokkal ezelőtt először nyilvános fotón is felvállalták a szerelmüket, és azóta is többször osztottak meg közös élményeket a oldalaikon.

Legfrissebb Instagram-sztorijában is új párját jelölte meg Weisz Fanni

Ebben arról ír, hogy az utóbbi időben felszedett pár kilót, amely annak köszönhető, hogy új párja mellett végre nemcsak a testét, hanem a lelkét is egészségesen táplálja.

Képzeljétek el, 48 kiló voltam, és most 52 kiló vagyok, 1 hónap alatt 4 kiló plusz

- írta a csinos modell, majd a következő idézetet is megosztotta:

"Aki egészségesen akar élni, annak nem elég egészségesen táplálni a testet. Egészségesen kell táplálni a lelket is, mert ha a lelkünk fáj, akkor ép testben csak épphogy élünk"

Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors