Celeb

A természet csodája: edzés nélkül izmosodik Pápai Joci

Fái

Létrehozva: 2019.10.16.

Csak úgy dagadtak az énekes karizmai a középkori lovagok páncélingére hajazó felsőjében a Sztárban sztár leszek! zsűrijében. De vajon mitől?

Forrás: Dombóvári Tamás

Nem csak a kar-, a mellizmai is jól látszottak Pápai Jocinak, amikor befeszítve, előredőlve figyelte a versenyzőket. Egy ilyen testben napi több óra súlyemelgetés lehet.

– Nincs időm gyúrni, nagyon kevés szabadidőm van – mondta meglepetésre Joci, amikor arról kérdeztük, hány órát edz egy nap, majd hozzátette – Gyakran kérdezik tőlem, de nem tudok hazudni. Vagy három éve semmit nem edzek! Emiatt zaklatott is vagyok, hiányzik a sport.

Azt persze az énekes sem cáfolja, hogy izmos a teste.

– Ezt a szüleimnek köszönhetem – vonja meg a vállát szerényen – Otthon néha fekvőzöm egy héten egyszer-kétszer, de több nem fér bele. Nem tudom beilleszteni a hétköznapokba. A Sztárban sztártól függetlenül is be vagyok táblázva – utal arra, hogy rengeteg fellépése van.

Ez így van, amióta 2017 februárjában az Origo című dalával megnyerte A Dalt, és ő képviselte hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon. Már akkor arról beszélt a Borsnak, hogy nincs nagy változás az életében, csak az, hogy nagyon sokat dolgozik.

– Annyit, mint öt másik ember. Napi tizenhat órát. Kevés szabadnapom volt az utóbbi időben, mondhatni semmi. Bele kell állnom minden feladatba. Ha elvállaltam, akkor szeretem jól megcsinálni – nyilatkozta akkor Joci.

Azóta harmadik helyen végzett a Sztárban sztár ötödik év­adában, majd Az én apám című Caramellel közösen írt dalával 2019-ben újból kijutott az Eurovízióra. Az ország „Jocikáját” nem lehet nem kedvelni. Talán azért, mert nem változtatta meg a sztárság. Ugyanolyan odaadó férj és apa, mint három éve volt.

– Mindennap fél hétkor kelek, ilyen tí­pusú fiú va­gyok. Akkor is felkelek hétfőn reggel, ha vasárnap éjjel fellépé­sem volt. Viszem a gyerekeimet iskolába. És nem azért, mert muszáj, hiszen a feleségem is jön, egyszerűen a lelkem kívánja, nem tudom másként csinálni – meséli.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek