Celeb

Gáspár Zsolti: 44 évesen is kapok pofont az apámtól, ha rosszat csinálok

Bors

2019. szeptember 15. vasárnap 05:00

Maga is meglett családapa, de apjának örök gyerek marad Gáspár Zsolt. Az idősebb Gáspár Győző dönt helyette mindenben, és ha elégedetlen a fiával, atyai pofonnal téríti jobb belátásra.

Gáspár Zsolti a testvére, Győzike valóságshow-jában tűnt fel, és már ott felhívta ma­gára a figyelmet a humorával, sajátos gondolkodásmódjával. Az Ázsia Expressz 2 versenyzője azonban ezt nem égi adománynak tartja: úgy véli, ezt is – mint szinte mindent – legendásan szigorú édesapjától tanulta.

– A mai napig mindenben kikérem a véleményét, legyen az vá­sárlás vagy a családomat érintő döntés – meséli a Borsnak Gáspár Zsolt. – Sőt az egész falu hozzá jár segítségért. A mélyszegénységből emelte ki a családot, ki tudott törni, ezzel alapozta meg a tekintélyét.

Zsolt annyira tiszteli az idősebb Gáspár Győzőt, hogy még csak meg sem fordult a fejében, hogy saját útját járja, így továbbra is édesapja húsfeldolgozójában dolgozik annak ellenére, hogy vendéglátást tanult.

– Megkövetelte tő­lünk, hogy tanuljunk va­lamilyen szakmát. Akkoriban jártam vele a húsfeldolgozóba, és lát­tam, hogy a takarmányt nem őrzik. Mondtam neki, mi lenne ha itt maradnék és vigyáznék rá. Azóta az alkalmazottja vagyok.

A fiait drákói szigorral nevelő apa a párválasztásba is beleszólt, nem hagyva lehetőséget a rossz döntésre sem Zsoltinak, sem Ámornak.

– A feleségemet is ő választotta ki. Már tudtam, hogy melyik családból lesz, de három-négy évig nem kommunikáltunk az asszonnyal. Aztán az évek során megszerettük egymást.

Nem telik el úgy nap, hogy a kö­zépkorú családapa ne kérne segítséget felmenőjétől. Azt sem bánja, hogy egy-egy atyai pofont is el kell tűrnie, amiről először Joshi Bharat műsorában tett említést.

– Hiába leszek 44 éves októberben, kapok egy sallert, ha va­lamit rosszul teszek – meséli Zsolti. – Szerintem szükség van rá, sőt jól is esik, mert tudom, hogy legközelebb mit tegyek és mit ne. Igaz, néha bosszant a do­log, de visszaütni soha nem mernék. Azt nem lehet nálunk. A pofon után elgondolkodom, és rájövök, hogy miért kaptam.

Az idősebb Gáspár egyéni pe­dagógiája a jelek szerint bevált, mert Zsolti annyira felnéz apjára, hogy egy korty alkoholt sem ivott és már nem is vágyik rá. Úgy gondolja, mindenkinek kijárna negyvenéves kora alatt egy-két jól megérdemelt atyai pofon.

További cikkek

Szerelem

Szakítás? Megszólalt Molnár Anikó, miután törölte a párjával közös fotókat az oldaláról

Villantás

Tóth Andi olyan tangás képet mutatott, még a Nagy Ő sem hagyta szó nélkül

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Felfoghatatlan: 4 gyermek maradt árván, szüleik pár nap eltéréssel haltak bele a koronavírusba

ripost.hu

Még az orvos is elsápadt, amikor meglátta, mi van a férfi fülében

hirtv.hu

Ismét szabályt sértett Karácsony Gergely autója

kisalfold.hu

Tóba esett egy autó Győrben a Kenus utcánál - Két másik járművet is elsodort - Fotók

origo.hu

A hivatalos adatoknál kétszer több esőerdő égett le Indonéziában 2019-ben

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: íme, Máthé Dominik győztes gólja – videó

vg.hu

Földrengés rázta meg Görögországot és Pápua Új-Guineát is

borsonline.hu

Így még egész biztos nem látta Orbán Viktort: csúszott a pálinka, előkerült a zsebből is valami

vg.hu

Túlkínálat miatt lehet jó befektetés az ingatlan

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Boldog vagyok, hogy magyar lehetek – Máthé Dominik

origo.hu

Orbán Viktor: Viszlát, röfi! - videó