Celeb

Ördög Nóra ösztönözte Judy válását

uv

Létrehozva: 2018.12.13.

Akaratlanul is sorsfordító hatással volt Kis Judit, azaz Judy életére Ördög Nóra. Neki köszönheti, hogy kilépett a rossz házasságából, és ma boldog családanya.

Autóbalesete után nyolc évvel Judy úgy érezte, Nagy Roland dobos az első férfi, aki újra nőként tekint rá. A szerelmesek hamar örök hűséget fogadtak egymásnak, és hetedhétországra szóló la­kodalmat csaptak, de hamar kiderült, hibát követtek el. 

– Éreztem, hogy ki kellene lépnem a kapcsolatból, de rettentően féltem, hogy az emberek megköveznek. Kétszáz fős csinnadratta után elválni? Lehetetlen! Rettegtem, hogy azt mondják, csak a felhajtás kellett ne­kem – mesélte a Borsnak az énekesnő, aki Judy szemtől szemben című könyvében utalt rá, hogy egy műsorvezetőnő példája segített legyőzni a félelmeit. Lapunknak el­árulta a nevét is: Ördög Nóra. Mint ismert, a TV2 műsorvezetője 2009-ben, szintén hetedhétországra szóló lagzi után pár hó­nappal elvált tévéproducer férjétől. 

– Szinte egy időben mentünk férjhez Nórival, és hasonló dolgokon mentünk keresztül. Amikor megláttam a címlapokon, hogy pár hónap után válik, a példája ösztönzött, erőt adott, hogy én is kilépjek a rosszból. Óriási ha­tással voltak rám a szavai: „az ember ne maradjon benne olyanban, ami nem jó, főleg, ha nincs gyerek”, és ennek hatására én is mertem tenni magamért – me­sélte Judy, aki jó döntést hozott, válása után ugyanis villámgyorsan megtalálta a nagy őt, Balázst, aki ma a férje és tündéri kislányuk édesapja.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek