A Sláger FM egykori hangja háziasszony révén majd mindennap fakanalat ragad, így a rádiós munkáját maga mögött hagyva úgy döntött: a gasztronómiában folytatja a pályafutását.
– Mindig is érdekelt a főzés, aminek alapjait édesanyámtól sajátítottam el. Tőle lestem el néhány praktikát, amelyek később, amikor egyetemista lettem, igencsak a hasznomra váltak – kezdi a Borsnak Vágó Piros.
– Akkor szerettem meg igazán a főzést, és a kreatív alkotást, ami az ételkészítéshez elengedhetetlen. Az utóbbi négy évben pedig a férjem tejfehérje- és gluténérzékenységének köszönhetően már odáig fejlesztettem a tudásomat, hogy úgy éreztem, van annyi bennem, hogy kipróbáljam magam ezen a területen is – ecseteli Piros, aki Mautner Zsófi és ismerősei javaslatára vágott bele a saját YouTube-csatorna elindításába.
– A rádióban való felmondásomat követően először egy bisztrót szerettem volna nyitni, ám nem volt elég pénzem, elkezdtem más vonalon gondolkozni. Ekkor jött a vlogolás ötlete, a Piros kosara, amiben hol egymagam, hol pedig sztárvendégek társaságában főzök glutén- és tejmentes ételeket – mondta Piros.
Több híresség is fakanalat ragadott
Hazánk egyik gasztro úttörője Stahl Judit volt, aki után több sztár is fakanalat ragadott, hogy megmutassa, mit tud a konyhában. Az utóbbi időben a tévés műsorok mellett egyre népszerűbbé váltak a néhány perces, rövid videóbejegyzések, amik mindenki számára fellelhetőek az interneten.
Erdélyi Mónika is belevágott az internetes főzőcskézésbe, pontosabban sütögetésbe, amiben kislánya, Molly is a segítségére van.
Ilyen csatornát indított el többek között Liptai Claudia és férje, Pataki Ádám is, akik Édeskettes-ben főznek a követőiknek.
Egy rövidke epizód erejééig Szabó Zsófi és édesanyja, Pálma is kötényt ragadott, és elkészítettek a követőiknek egy tortát.
Steiner Kristóf Kristóf Konyhája néven oszt meg az olvasókkal különböző ínycsiklandó vegán recepteket, amikből már egy könyvet is kiadott.
Gáspár Bea a Konyhafőnök után vágott bele a vlogolásba, nemrég pedig a saját belvárosi lakáséttermét is megnyitotta Borvacsora néven.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.