Celeb

Ez nagyon gáz! Kidobták Schwarzit a pesti luxusboltból

Bors

Létrehozva: 2018.08.16.

A Terminátort rakétavetővel sem lehet megállítani, egy pesti butik biztonsági őreinek azonban sikerült: nem engedték be az Andrássy úti boltba a hazánkban forgató világsztárt.

Forrás: Instagram

Arnold Schwarzeneggert Buenos Airestől Szöulig, New Yorktól Felsőzsolcáig az egész világon ismerik, Budapesten azonban nem mindenütt volt része exkormányzóhoz és szupersztárhoz méltó fogadtatásban. Információink szerint a Terminátor hatodik részét hazánkban forgató színész- és testépítő-legenda kedden a déli órákban az Andrássy úton sétált kísérőjével, és ruganyos léptekkel megpróbált betérni a Gucci butikba vásárolni, ám a bejáratnál váratlan ellenállásba ütközött: marcona biztonsági őrök kérlelhetetlenül közölték vele, hogy nem mehet be.

Az ok az volt, hogy a boltban látogatása pillanatában túl sokan tartózkodtak, és a luxusüzlet szigorú szabályai miatt meg kellett volna várnia, amíg néhányan távoznak onnan... 

Nehéz elképzelni, de valószínűleg a biztonságiak nem vették észre, hogy a hollywoo­di világsztár áll előttük, ezért ragaszkodtak a bolt házirendjéhez, és a kérés ellenére sem engedték be Schwarzit az üzletbe. A 71 éves Arnolddal valószínűleg nem sűrűn történik ilyesmi, a boltban tartózkodók szerint mégsem rendezett jelenetet, csak dolgavégezetlenül elkullogott. Igaz, legendás mondata sem hangzott el: „Visszatérek” – így az üzlet alighanem történetének leggazdagabb vá­sárlójától esett el. 

– Nagyon gáz volt. Mi a boltból csak néztük az ajtó előtt meglepetten toporgó Arnoldot, és próbáltuk meggyőzni a személyzetet, hogy engedjék be, mert többen is szerettek volna vele egy közös fotót készíteni – meséli informátorunk, aki a kínos jelenetsor alatt épp az üzletben tartózkodott.

A luxusüzlet vezetőjét próbáltuk elérni közvetlenül a nyitás után, illetve délután is többször. Sokáig nem jártunk sikerrel, és amikor elárultuk, miért keressük az üzletvezetőt, a kollégája csak annyit mondott, hogy ebben a témában ő nem illetékes nyilatkozni. Végül késő délután sikerült elcsípnünk, és megkeresésünkre az alábbi vá­laszt adta:

– Nincsenek információim arról, hogy nálunk járt volna, de a vendégeinkről egyébként sem nyilatkozhatunk – mondta a Borsnak Somosi Ariella. Így azt sem tudtuk meg, a luxusüzlet visszavárja-e a Terminátort, ám úgy tudjuk, Schwarzenegger szállodájába eljuttatnak egy tábla csokoládét, hogy ezzel engeszteljék ki a hoppon maradt sztárt.

Bárhol felbukkanhat

Nem lehet azt mondani, hogy Schwarzi bujkálna a fővárosiak elől, hisz amióta születésnapján, július 30-án megérkezett Magyarországra, számtalan helyen felbukkant. Már az első délelőttjén meglátogatott egy angyalföldi edzőtermet, ahol később az arcképével ellátott f­alrészt alá is írta, de amikor épp nem forgat, akkor kerékpározgat. Egy éjszakai forgatás után a Kossuth tér és a Parlament környékén korzózott, de rendszeresen teker a budai Duna-parton is, egy délután pedig a Várkert Bazárnál gyönyörködött a panorámában. Eközben mindennap becsületesen edz. Hétfőn egy budai edzőterem-tulajdonos közbenjárásának köszönhetően visszakapta az 1969-es Mr. Universe-n nyert testépítőserlegét is, amelyet egy vésztői fekvenyomóbajnok, Berke Loránd őrzött.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek