Celeb

Gaál Noémi és Maloveczky Miklós: szépen és boldogan élünk

Bors

Létrehozva: 2018.06.07.

Gaál Noémi 13 éve menyasszony. Boldogok párjával, és egyikük sem sürgeti az esküvőt.

2005-ben, Gaál Noémi és Maloveczky Miklós négy hónapnyi ismeretség után eljegyezték egymást. A köztük lévő sok kilométeres távolság - a fiú Kaposváron, a lány Gödöllőn élt -, no meg a kilenc évnyi korkülönbség miatt nem jósoltak nekik hosszú közös jövőt, az idő azonban őket igazolta.

– Mi már mindketten régóta úgy gondoljuk, hogy egymás mellett fogunk megöregedni. Bár azóta sem házasodtunk össze, és lehet, hogy nem is fogunk. Inkább mindennap arra törekszünk, hogy megőrizzük szerelmünket. Végül is papír nélkül is úgy élünk, mint férj és feleség. Büszkén hordom az eljegyzési gyűrűt, hisz ez is az összetartozásunkat jelképezi – fogalmazott a Story magazinnak adott interjúban Gaál Noémi.

Az ATV időjósa szerint 14 éves kapcsolatuk titka a türelem és odafigyelés.

– Mindketten tudunk bocsánatot kérni és egyszer sem fordult elő nálunk, hogy haraggal tértünk volna nyugovóra egy-egy összezördülés után, szerencsére amúgy sincsenek nagy viták köztünk. Megtanultunk egymással élni, tudjuk mi a párunk jó és rossz tulajdonsága, mikor célszerű csendben maradni, avagy bátorítani a másikat. Gyakran kimondjuk, hogy mennyire fontosak vagyunk egymás számára. Ha például korábban kelek reggel, mindig megsimogatom, megpuszilgatom Mikit, ő pedig gyakran vár vacsorával, ha későn érkezem haza. Egy szó mint száz, szépen és boldogan élünk, egy esküvő már nem sokat tenne hozzá a szerelmünkhöz – fűzte hozzá Gaál Noémi.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek