Gaál Noémi

Celeb

Gaál Noémi: Változtattam a szerelemért – interjú

Az ATV gyönyörű időjósa újra boldog. Ahhoz, hogy ez így legyen, és sokáig tartson, boldogan változtatott az életén. Alapjaiban.

Celeb

Gaál Noémi: Nagy ajándék ez a boldogság

Tamással mindennap megéljük a magunk kis boldogságát – nyilatkozta a Borsnak Gaál Noémi. A csinos időjósra ugyanis rátalált a szerelem. A nem remélt öröm egy munkamegbeszélésből bontakozott ki, a páros már össze is költözött.

Celeb

Gaál Noémi: Túl vagyok a szakításon

Kiheverte zátonyra futott jegyességét Gaál Noémi. S most az is kiderült, hogy Maloveczky Miklóssal már fél éve nem alkotnak egy párt.

Celeb

Gaál Noémi párja: Lejárt az időnk

Nem tudta helyrehozni megromlott kapcsolatát párjával Gaál Noémi. A népszerű időjós egy hónapja reménykedve még azt mondta a Borsnak, hogy nem engedték el egymás kezét, Miklós azonban ma már végleges szakításról beszélt lapunknak.

Celeb

Szétköltözött Gaál Noémi és szerelme

Néhány hete már nem él együtt Gaál Noémi a vőlegényével. Ez nem azt jelenti, hogy végleg vége köztük a szerelemnek, de az biztos, jelenleg válságban van a kapcsolatuk.

Celeb

Gaál Noémi: Több lábon kell állni

Gaál Noémi szerint az élet kiszámíthatatlan körforgását csak felkészülten és némi tartalékkal a zsebünkben lehet túlélni. Az ATV időjósa egy pillanatra sem dől hátra.

Celeb

Gaál Noémi nem közösködik a pénzen a párjával

Ahány ház, annyi szokás – így van ezzel Gaál Noémi is, aki szerint minden pár a saját belátása szerint döntsön arról, hogy közös vagy külön kasszán éljen. Nekik utóbbi jött be, amin tizennégy év együttélés után sem hajlandó változtatni.

Celeb

Gaál Noémi és Maloveczky Miklós: szépen és boldogan élünk

Celeb

Becsapták Gaál Noémit

Aktuális

Gaál Noémi bikiniben bizonyítja, hogy 46 évesen is elképesztő szexi - fotó