Celeb

Te jó ég, mi kandikál ki a sztárok cipőiből?! fotók

Bors

Létrehozva: 2018.05.06.

Lám, az irigyelt sztárok sem tökéletesek. A filmes és zenei világ körülrajongott alakjait leginkább deréktól fölfelé ismerjük, ami sokuk esetében nem véletlen. A lábfejük ugyanis messze nem olyan szép, mint amit mutogatni érdemes. Van, akivel az állandó magas sarkú hordása bánt el, míg másnak a kor előrehaladtával deformálódott az alsó végtagja, s akad, aki születési rendellenességét igyekszik elkendőzni a kíváncsi tekintetek elől. Persze az a bizonyos „lóláb” egyszer úgyis kilóg.

Naomi Campbell

A párductestű modell hosszú ideig a kifutók ünnepelt szépsége volt, sőt, még ma, 47 évesen is hívják divatbemutatókra. Persze nem a bütykei és befelé hajló lábujjai miatt. Ezzel együtt Naomi a világért sem mondana le a tűsarkú topánokról. Hát igen, a szépségért meg kell szenvedni.

* * *

Meghan Markle

Harry herceg leendő feleségének mindkét lábán kialakulóban van a bütyök, ráadásul extra hosszú második lábujja miatt egy számmal nagyobb szandált kell vennie, különben lelóg a talprészről. Persze, ha csak ennyi hibája van a színésznőnek, akkor jól jár vele az angol királyi család.

* * *

Steven Tyler

Hogy a listánkból a férfiak se maradjanak ki, az Aerosmith énekesét válogattuk be, akinek ritka ronda a lába. Hiába lakkozza előszeretettel a körmeit, ujjai egymáson fekszenek, sőt, van amelyik a többi alá hajlik. Csoda, hogy egyáltalán még képes így járni. Arról már nem is beszélve, hogyan tudott így a koncerteken ugrálni?

* * *

Julianne Moore

A népszerű vörös hollywoodi sztár ennél rosszabbul nem is választhatott volna szandált. Főleg a vörös szőnyegre, ahol minden részletet kielemeznek, s a divatbakikat milliószorosára felnagyítják. Hát Julianne lábán sajnos van mit nézni, az ezüst pántok mögé nem hogy mind az öt, de négy lábujját is alig tudta bepasszírozni. Hát inkább hagyta lógva...

* * *

Amal Clooney

A csinos ember jogi ügyvédnek eddig csak azt rótták fel, hogy betegesen sovány. Nos, a szívtipró George Clooney feleségének a lába sem az igazi, szíjas, eres, ráadásul már nála is kialakult a fájó bütyök. Nem csoda, hogy rendszerint olyan szandálokba igyekszik bújtatni, ami többet takar a kényes részekből. 

* * *

Sarah Jessica Parker

A Szex és New Yorkban ő volt a cipőmániás újságírónő, Carrie Bradshaw, aki divatba hozta a két tervezőt, Manolo Blahnikot és Jimmy Choot. Nos, megfizette az árát. Az 53 éves színésznő lábfeje úgy néz ki, mint egy lestrapált hetvenesé. Ráncos, eres, meggyötört. Maga Parker is elismerte, hogy nem figyelt az egészségére: „Teljesen tönkretettem a lábaimat. Mára alig érzem őket.”

* * *

Halle Berry

Az Oscar-díjas amerikai színésznőről egy időben elterjedt, hogy a jobb lábán hat lábujj nőtt, ám ezt sikeresen megcáfolta. Egyébként azért kaphatott lábra a pletyka, mert a kislábujja mellett tényleg van egy kidudorodó rész, ám ez inkább csak a sok kényelmetlen cipő miatt alakulhatott ki nála.

* * *

Katie Holmes

Tom Cruise exfelesége elég nagy lábon él, talán ennek köszönhető, hogy a stylistok ritkán találnak rá megfelelő cipőt. A kicsi lábbelikben a színésznő lábujjai „ökölbe” szorultak, majd úgy maradtak. Így szandálban még csak eltipeg, de a körömcipő felejtős számára.

* * * 

Victoria Beckham

Így jár az, aki évekig tűrsarkúban pipiskedik. Nem csoda, hogy David Beckham felesége korábban arról pa­naszkodott, kész kínszenvedés neki a járás. Egyrészt csúnya bütyök kínozza, másrészt természetellenesen kidülledő lábfeje is álladóan hasogat. Persze egy kényelmes sportcipő, vagy balerina megoldást jelenthetne, na de ki látott már papucsban csoszogó trendi divattervezőt?

* * * 

Britney Spears

A popkirálynő lábfeje sem túl guszta összevissza görbülő ujjai­val, amelyek ráadásként még az átlagnál rövidebbek és tömzsibbek is. S ugyan Britney lakkozással igyekszik elterelni a nem túl előnyös testrészéről a figyelmet, azért nem nehéz kiszúrni, hogy ezen a lábon sincs mit irigyelni.

* * *

Oprah Winfrey

A televíziós show-műsorok amerikai nagyasszonya hat lábujjal született, ám annyira zavarta, hogy kikandikál a cipőiből, hogy idővel leoperáltatta a fölösleges kicsit. Pedig sokan különlegesnek, egyenesen boszorkányosnak találják a pluszujjat, aminek „varázs­erőt” tulajdonítanak, így semmi pénzért nem válnának meg tőle. Nem úgy Oprah, ám minden hiába, sokkal szebb így sem lett a lába.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27403_resized.jpg?avcount=1714010416
origo.hu

Felbukkant egy újabb halálos vírus

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27413_resized.jpg?avcount=1714010416
origo.hu

Kiestek a mélyen kivágott felsőből Vajna Tímea hatalmas mellei

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160216_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Az a kérdés, hogy ez szívedre vagy az eszedre hallgatsz” – Gyöngyi meghozta a végső döntést, Csabi azonnal könnyekben tört ki

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160487_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Vége a szappanoperának: ő lesz a Barcelona vezetőedzője a következő idényben

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155409_auto_resized.jpg
ripost.hu

Súlyos doppingbotrány, Kapás Bogi olimpiai érmet kaphat utólag

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159467_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Megint leköröztük Európát: újabb óriásberuházást jelentett be Szijjártó Péter

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27414_resized.jpg?avcount=1714010416
origo.hu

Alig takarja a melltartó az egykori szépségkirálynő mellét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17149637_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Félreértette a pincér a nő rendelését, volt is meglepetés, amikor megérkezett az étel

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156374_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Azt hittem, másnapos vagyok” – Viszketés jelezte, hogy rákos lett a fiatal férfi

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17150605_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Fényképes bizonyítékot hozott a jövőből egy időutazó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156414_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160238_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most jött: busz és kamion ütközött az M1-esen, óriási a baj

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/rLsNASLz32klBDNttxDyorGsPE21L4wjFgnTh_Dt1dE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMwYjQwNmU4ZTYzZDQ3ZTlhN2NhYmI0NTE3NDk0NmVh.jpg
Tippmix

"Úgy voltam vele, hogy ilyen nem fog sűrűn előfordulni" - Marics Peti félmilliót bukott

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/gBh490zB36efX5SC4-FLP_GjbHj6nTFWcBP9yCsbnpU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzRjNTJkMzFmNWUxNjQyNTk5NWQ3ZjJjYjExNWJjNTc5.jpg
Kiakadás

Koholák Alexa kiakadt: intim képekkel ostromolják a férfiak a szakítása után