Celeb

Mikor mond le Juhász Péter?

Bors

2018. február 17. szombat 04:30

Egy hete robbant ki Juhász Péter bántalmazási botránya, de az Együtt elnöke még nem mondott le. Vajon mi tartja a posztján annak ellenére, hogy szalonképtelenné vált.

Forrás: MTI

Ahogy múlik az idő, egyre kellemetlenebb Juhász Péter helyzete. Akárhová megy, akárhol szerepel, akármiről beszél, óhatatlanul is az jut az emberek eszébe, hogy bántalmazta korábbi élettársát, három gyermeke édesanyját. A fizikai erőszak már önmagában is visszatetszést kelt, amit  csak súlyosbít Juhász magatartása. Nem volt szimpatikus, ahogy először tagadta a bántalmazást, mint ahogy az sem, hogy később élettársát vádolta meg azzal, hogy ő esett neki részegen. Végül kénytelen volt elismerni, hogy az egyórás durva dulakodás alatt szerezhetett sérülést volt élettársa.

Az asszony mást vallott a bírósági jegyzőkönyv szerint. „2016 decemberében – amikor karácsonyra hazajöttem – Juhász Péter 2 napra bezárt a lakásába, azzal az indokkal, hogy meg kell beszélnünk az életünket, melynek során nyugtatókkal gyógyszerezett, sőt tettleg is súlyosan bántalmazott, amikor is nem tudtam/akartam neki elszámolni az időmmel, illetve nem voltam hajlandó rátenni a kezemet az ujjlenyomat-olvasóval működő telefonra.”

Később ennél is durvább  részletek kerültek nyilvánosságra.„48 kiló voltam, lenyomott a kanapéra és rám térdelt, megütött, már akkor feldagadt. Aztán nyugtatót és altatót adott, és még egy éjszakát ott töltöttem. Menstruáltam, ruhástul bőgtem, térdig véres voltam… nem tudtam felkelni” – hangzanak az megalázott asszony kétségbeesett mondatai.

Fentiek alapján egy magánszemély feljelentést tett  Juhász Péter ellen kényszerítés, súlyos testi sértés, kiskorú veszélyeztetése és személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt. Az illetékes ügyészség ennek alapján feljelentés-kiegészítést rendelt el, melynek teljesítésével a Budapesti Rendőr-főkapitányságot bízta meg.

Az elmúlt egy hétben egyre többen bírálják az Együtt elnökét. Még az olyan közismerten baloldali érzelmű emberek is ellene fordultak, mint Kende Péter.

– Most azonnal mondjon le mindenről, és tűnjön el a magyar közéletből! Aki dulakodni szokott otthon, annak nincs keresnivalója a közéletben. 

További cikkek

Botrány

Csuti Kulcsár Edináról vallott: Soha nem tudtam volna olyat csinálni, amit ő

Gyász

Kiderült, így tervezik Damu Roland temetését

Ez is érdekelhet

origo.hu

Az utas kinyitotta egy furgon ajtaját a Széna téren, ami ezután jött, az igazi szégyen - videó

ripost.hu

Akciófilmbe illő jelenetek Miskolcon: buszokat megállítva eredtek a fegyveres nyomába

life.hu

Meg kell műteni Gesztesi Károly fiát, nem halogathatta tovább a beavatkozást

mandiner.hu

Bolgár védelmi miniszter: A bolgár hadsereg nem vesz részt hadműveletekben Ukrajna területén

kemma.hu

Hivatalos: ezt a hármast indítja a Fidesz-KDNP Komárom-Esztergom megyében

origo.hu

Már elkerülhetetlen: óriásrakéta csapódik a Holdba

nemzetisport.hu

Kép: „A te stílusod, a te szabályaid” – C. Ronaldón remekül áll a szemüveg

vg.hu

Megérkezett az amerikai válasz az orosz külügyminisztériumba

ripost.hu

„Ez minden szülő legrosszabb rémálma” – édesanyja szeme láttára hunyt el a 6 hónapos angyalarcú kisfiú

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Izland nyert, de a franciák vereségére is szüksége van az elődöntőhöz

mandiner.hu

Donáth Anna (Facebook): Bepereljük Szijjártó Külügyminisztériumát

origo.hu

Megbolondulnak az aranyhalak a gömbakváriumokban, leállítják gyártásukat