Celeb

Sztárban sztár+1: Nagy Adri lebetegedett

Fái

Létrehozva: 2017.12.10.

Minden porcikája fáj, csupa nátha, de az énekesnő nem magáért aggódik, hanem hogy el­kapja tőle gyerek párja, a Sztárban sztár+1 kicsi ígérete, Nagy Bogi.

– Mostanság mindenki ezzel a be­tegséggel küszködik – mondja szipogva Adri. – Sokan voltak körü­löttem betegek, én sem tudtam elkerülni. Teázom és növeltem a C-vitamin-adagomat. Tóth Gabi a grape­fruitmagcseppeket ajánlotta, de csináltam méz-fokhagyma-gyömbér keveréket is. Sós vizes oldattal küzdök az orrdugulás ellen, gyógyszert nem szedek. Ki sem tudom pihenni, annyi dolgom van. Forgatok, koncertezem, reggeltől estig be van osztva minden percem. Most éppen Bogival megyek a stúdióba kisfilmet forgatni. Kerülök nagy ívben mindenkit, nehogy elkapják, és Bogit is biztatom a vitaminszedésre.

Adri úgy tapasztalta, hogy mindig a húzós időszakokban szokott lebetegedni. A tavalyi Sztárban sztárt is fulladós, köhögős betegséggel kezdte Király Lindával együtt.

– Szerencsére Barry White-ot énekeltem, nem volt zavaró a re­kedtségem – idézi fel nevetve Adri. – Alapból tetszett Bogi hangszíne, nagyon szép, érett hangja van, és rendkívül jól képezi. Ennyi idős koromban én még nem tudtam ilyen jól énekelni. Rengeteget nevetünk, bo­hóckodunk, nagyon egy hullámhosszon vagyunk. A Sztárban sztár+1 kicsiben most vasárnap a Gézengúzt adjuk elő, mi leszünk Koncz Zsuzsa és Gergely Ági.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek