Celeb

Betegsége miatt plasztikáztatott Molnár Anikó

ND

Létrehozva: 2017.07.25.

Molnár Anikót sokkolta, hogy egészsége többé nem makulátlan. Életmódváltásra készül, és a stressz okozta rácoknak is búcsút intett.

Inzulinrezisztenciában szenved Molnár Anikó, amit orvosa szerint annak köszönhet, hogy az elmúlt években túlhajtotta magát. A sminkesként és sminktetoválóként is sikeres egykori valóság­show-szereplő nem ismert határt, ha munkáról volt szó, az ebből kö­vetkező stressz pe­dig az ar­cán is nyomot ha­gyott.

– Alapvetően jó géneket örököltem az édesanyámtól, de az utóbbi időben egy rettentő mély ránc jelent meg a szemem alatt, aminek az oka éppúgy a stressz, mint a cukorbetegség előszobájának nevezett inzulinrezisztenciámnak – árulta el a Borsnak a People for Animals nevű állatvédő szervezet alapítójaként elkötelezett Anikó. – Az utóbbi időben na­gyon fáradékony voltam, sokat szédelegtem, pluszkilók is felszaladtak rám, így elmentem orvoshoz, és ott derült ki, hogy bizony baj van.

Anikót első hallásra ledöbbentette a betegség híre, hiszen világéletében egészséges volt. Nem telt el azonban sok idő, és felvette a küzdelmet az inzulinrezisztencia és annak nyomai el­len: a fáradtság jeléül dí­szel­gő ráncot ba­rátnője, Vámos Erika Több mint testŐr című műsorában tüntette el az arcáról egy szakember.

– Én nem a külvilág, hanem a magam kedvéért vetettem alá magam ennek a fájdalommentes ráncfeltöltő beavatkozásnak. Most már nem kell azon gondolkodnom reggel ébredés után, hogy miként tüntessem el a karikákat a szemem alól, hanem a diétára és az inzulinrezisztenciá­ból való kilábaláshoz szükséges életmódváltásra koncentrálok. Megszüntetem a kiváltó okot is, a stresszt. Úgy döntöttem, hogy a munka mellett magamra is szentelek majd időt, ami jóleső újdonság lesz az elmúlt évekhez képest – mesélte a Borsnak Molnár Anikó.

Ilyen lett Vámos Erika orra

Vámos Erika tegnap tette közzé az első fotót gipsz és kötés nélkül az orrműtéte után. A Több mint testŐr műsorvezetőjének súlyos orrsövényferdülése volt, elsősorban ezt kellett nála megoperálni, de egyúttal minimális orrnyereg-alakítást is kért, mert ha nevetett, lefelé görbült az orrhegye. A Borsnak elárulta: még kollégái sem vették észre a változást.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek