Oszter Sándor: nem örülök a lányom eljegyzésének

Örömhírt kapott Oszter Sándor, lánya, Alexandra ugyanis menyasszony lett, Popovics Tamás megkérte a kezét. Oszter közölte: nem örül.
Örömhírt kapott Oszter Sándor, lánya, Alexandra ugyanis menyasszony lett, Popovics Tamás megkérte a kezét. Oszter közölte: nem örül.

Egy édesapa életében kevés fontosabb nap van, mint amikor elé áll egy fiatalember, és megkéri tőle egy szem lánya kezét. Egy régivágású családfő – márpedig Oszter Sándor az –, ekkor gondosan mérlegeli, rábízza-e szeme fényét a legényre. Nos, a népszerű színész nem volt döntési helyzetben.

– Egy ismerősömtől hallottam a hírt, hogy eljegyezték a lányomat. Nem tudtam, hogy már itt tartanak. Tőlem nem kérte meg senki Alexandra kezét – mondta a legnagyobb közönnyel a hangjában Oszter Sándor, majd mikor megkérdeztük tőle, hogy örül-e neki, szomorúan csak annyit mondott: – Nem örülök neki. Miért örülnék? Örüljön ő! Ne is firtassuk inkább ezt a témát! – mondta indulatosan.

© MTI

Tudni kell, hogy hónapokkal ezelőtt az Oszter szülők és lányuk csúnyán összevesztek Alexandra vá­lasz­tása miatt, aki akkor sértődött üzenetet is közzétett az interneten. A Best magazin legutóbbi számában Oszter Alexandra már a tervezett esküvőjéről mesélt. A színésznő kapott párjától, Popovics Tamástól egy gyémántgyűrűt.

– Sokat jelent nekem, hogy viselhetek valamit, ami rá emlékeztet. Jó érzés ránézni, mert bárhol járok, a szerelmet juttatja eszembe – mondta Alexandra, aki még nem tűzte ki az esküvő dátumát.

– Ha idén nyáron házasodnánk, arról már tudnék, úgyhogy ennél biztosan később lesz. Mivel azonban úgy terveztük, hogy együtt éljük le a hátralévő éle­tünket, előbb vagy utóbb erre is sor kerül majd – árulta el Oszter Sándor lánya.

Bokszoló volt a vőlegény

© MTI

Popovics Tamás neve sokak számára ismerős: súlyemelő volt, aztán szakosztályt váltott, 32 évesen profi ökölvívó lett. Egy súlyos baleset törte derékba a sportkarrierjét, villamossal karambolozott, kis híján meghalt. Negyvenévesen vonult vissza, és kezdett bele egy új életbe, író lett. Két kötete jelent meg eddig, mindkettőnek nagy sikere van.