Celeb

Fluor lelép Amerikába

Bors

2017. január 8. vasárnap 04:00

A megalakulása óta eltelt két esztendő alatt 260 koncertet adott be a Wellhello. A zenekar tagjai nem szeretnének belefásulni a nagy menetelésbe, ezért most visszavesznek a tempóból.

Megbeszélték, hogy tavaszig kivonják magukat a forgalomból, és nem vállalnak egyetlen fellépést sem. Fluor Tomi egyébként már évek óta tervezte, hogy szabadságra megy, de csak most sikerült száműzni magát a rivaldafényből. Ráadásul jó messzire, egészen pontosan Miamiba.

– Teljesen egybefolyt az elmúlt két év a Wellhelloval. Annyi mindent történt ez idő alatt, hogy öregedtünk vagy 10 évet. Iszonyatosan durva élményeket éltem át, teljesen megváltozott az életem. Brutálisan jó volt. De nem akarjuk azt, hogy belefáradjunk, nem akarjuk magunkat teljesen kimeríteni. Ezért úgy dönntöttünk most egy kicsit elvonulunk, és április közepéig nem vállalunk már semmit. Budapesten legközelebb júniusban lépünk fel – mesélte Fluor, aki életében először egyedül vág neki egy több hetes utazásnak.

– Egy hónapra elrepülök Miamiba. Lesz egy kis nyaralás jellege az utazásnak, egyébként meg hétfőtől-péntekig, napi öt órát nyelviskolában leszek, hogy a már meglévő angol nyelvtudásom addig csiszoljam, hogy zavarbaesés nélkül tudjak beszélni – magyarázta Fluor Tomi, aki hetek óta legalább napi egy órát tölt angolozással.

– Csak angolul nézek tévét, angol feliratozással, és mindenféle nyelvtanulós applikációkat nyomogatok a telefonomon, hogy bebiztosítsam magam annyira, amennyire lehet. Egyébként értem amit angolul mondanak, meg tudok is beszélni, csak mivel nem használtam, nem megy még annyira folyékonyan. Muszáj rágyúrni a tudásra jobban, hogy ne legyen bennem gát, ha meg kell szólalni. Kinyílik a világ az ember számára, ha nem csak a saját nyelvén tud megszólalni – tette hozzá.

További cikkek

Szerelem

Szakítás? Megszólalt Molnár Anikó, miután törölte a párjával közös fotókat az oldaláról

Villantás

Tóth Andi olyan tangás képet mutatott, még a Nagy Ő sem hagyta szó nélkül

Ez is érdekelhet

vg.hu

Oltásra kötelezik a 18 év felettieket a szomszédunkban

borsonline.hu

Lekapcsolták a gépekről Hannát, három gyermeke maradt árván

origo.hu

Egy különös nő, aki az egyik férfiből kisfiút csinál, a másikat a halálba kergeti

hirtv.hu

Nagy István: A kormány mindig azt keresi, hogyan tud segíteni a magyar embereknek

vaol.hu

Bababarát ellátás a szombathelyi kórházban - Fontosnak tartják az aranyóra gyakorlatának ismertetését a leendő édesanyákkal

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Remélem, minden meccs után elénekelhetjük a Himnuszt – Szita

vg.hu

A betegek harmada magyar gyártó csípőprotézisét kapja

nemzetisport.hu

Afrika-kupa: kabaréba illő góllal bukta a győzelmet Elefántcsontpart

mandiner.hu

Márki-Zay Péter bejelentkezett, majd nekiment a csirke far-hát hatósági árának

ripost.hu

Csillagjegyed elárulja, mikor kell aludni menned, hogy kipihent legyél

origo.hu

Sokkoló számú vérfertőzés, nyílt pedofília és megrendelhető nemi erőszak Franciaországban