Celeb

Hatalmas titkokat őriz Magyarország legszebb lánya

GYLF

2016. november 22. kedd 08:00

Lelke mélyén olyan titkokat őriz, amelyekbe talán sokan bele is rokkannának. Bódizs Veronika azonban nem tört meg, ő talpra állt, és ő lett a Miss Universe Hungary idei győztese.

A lehetséges tíz pontból kettőt szerzett meg egy pszichológiai teszten két évvel ezelőtt. Bódizs Veronika önbizalmát mérték fel… Nem nagy bátorság kijelenteni, ilyen szerény mutatókkal az embernek nagy fába nem érdemes vágnia a fejszéjét. 

A huszonnégy éves Bódizs Veronika most életében először szépségversenyre jelentkezett, és meg is nyerte azt. Egy csapásra állt a feje tetejére az élete, de véletlenül sem a nyeremények, a hírnév, az előtte kinyíló új kapuk miatt – erről a Miss Universe Hungary 2016. nyertese már tegnap beszélt munkatársunknak.

– Telefonon sikerült szót váltanom édesanyámmal, ő azt mondta nekem, hosszú idő után most volt az életében a legboldogabb – emlékezett Veronika, majd kérdésünkre magyarázattal is szolgált. – Egyedül nevelt fel engem és a három testvéremet. A két nővérem, Janka és Eszter huszonhat évesek, a húgom, Ági huszonkettő, én vele, az ikrek meg együtt laktak egy szobában. Anyám gyógytornász, a munkájából adódóan nem lehetett sokat keresni, de baráti és családi összefogásnak köszönhetően tényleg tisztességben, becsületben nevelt minket. Azt nem éreztem, hogy nélkülözünk, de új és méregdrága ruhákról, ajándékokról nem is álmodhattunk. Igaz, nem is úgy neveltek minket, hogy ezekre vágyjunk. Édesanyám egy erős nő, ezért is ő a példaképem – magyarázta.

A Bódizs lányok között ugyanis természetes volt, hogy az idősebbek a fiatalabbakra hagyják a ruhatárukat. Sőt az is, hogy a lányok, amiben csak tudnak, segítenek édesanyjuknak. Az iskola mellett pedig diákmunkát is vállaltak.

Nos, a jelek szerint a család élete vasárnap este óta sokkal könnyebb is lehet. Igaz, Veronika már a felkészítőtábor alatt is bizonyította, mindenre elszánt: megnyerte a Miss Extrém versenyt, sőt a közönségdíjat is bezsebelte. A Borsnak azt sem titkolta, van min változtatnia, hogy elégedett legyen magával a közeljövőben is.

Csípős

Gratulálunk! Most már csak az a teendő, hogy belevéssük az eszünbe, a számtalan ilyen-olyan szépégverseny közül ez most melyik is volt? Tóth Béla Endre

– Az önbizalmamon még dolgozom, és rengeteget fogok edzeni, mert az egy kicsit most a háttérbe szorult az elmúlt hetekben. Szeretnék magabiztosan színpadra állni majd a világversenyen – magyarázta Veronika, aki hallhatóan különösen ügyel arra, édesapját véletlenül se bántsa meg.

Amikor arra kértük, üzenjen végül azoknak a férfiaknak, akik „elhagyták” a párjukat, és gyerekeiket, határozottan felelt.

– Szeretem az édesapámat, ezt ki tudom jelenteni. Az apáknak pedig azt üzenném, szeressék a gyerekeiket. Az élet mindig meghálálja ezt – mondta a királynő, aki jelenleg egy barátnőjével él, és párkapcsolata nincs.

További cikkek

Család

Kiderült, mikor születik és hogy fogják hívni Nádai Anikó gyermekét

Szerelem

Stana Alexandra kitálalt, nem akárhogy indult a kapcsolatuk Meggyes Dáviddal

Ez is érdekelhet

delmagyar.hu

Megkéselte szerelmi riválisát egy férfi Szegeden

likebalaton.hu

2022-es autópálya-matrica: vásárláskor erre mindenképp figyelj

origo.hu

Megállítottak egy autót a zalai rendőrök, őket is meglepte, mit találtak, amikor átnézték - fotók

magyarnemzet.hu

Márki-Zay kampánytanácsadója egy elítélt, adócsaló botrányhős

szon.hu

Halálos lakástűz Mándokon

origo.hu

Elhagyatott holdbázisra invitál az Epic ingyenjátéka

nemzetisport.hu

Videó: Beckham inspirálta a világ egyik legjobb szabadrúgáslövőjét

origo.hu

Emberi ürülékkel orvosolnák a műtrágyahiányt Észak-Koreában

mandiner.hu

Aktualne: Orbán Viktorban a csehek több mint negyede bízik

magyarnemzet.hu

Gyermekbántalmazással hozták összefüggésbe Hadházy Ákost

mandiner.hu

Itt az eszköz, ami hatásos a covid ellen is – Csókay András idegsebész küzd a hazai elfogadásáért

origo.hu

A legendás Meat Loaf élete képekben