Celeb

Ájult lányokat találtak a Balaton Sound sztárjainak öltözőjében

Bors

2016. július 11. hétfő 05:00

<p>Két eszméletlen lányt találtak szombaton este a Balaton Soundon, a DVBBS nevű, elektronikus zenét játszó duó öltözőjében. </p>

Forrás: Getty

Minden tinilány álma, hogy kedvencével találkozzon egy fesztiválon, de kettejük számára ez sajnos rémálomá változott szombaton este a Balaton Soundon. A látogatóktól hermetikusan elzárt részen, a fesztivál legjobban őrzött területén, a fellépők öltözőkonténerében a földön fekve találták meg a két eszméletlen lányt. Nem tudni, hogy a DVBBS nevű formációnak mi köze van ehhez, de tény, hogy ez az ő öltözőjük volt.

– Takarítani mentek be utánuk, ekkor vették észre, hogy két fiatal lány ájultan fekszik az öltözőben – meséli a Borsnak egy informátor. – Azonnal mentőt hívtak hozzájuk, na­gyon gyorsan ki is értek. Azt mondják, az egyik lány édesanyja percekkel ezután már tudomást szerzett a dologról, azonnal rendőrt hívott, feljelentést is tett – mondja, majd így folytatja: – Ezután fordult akciófilmbe illőre a dolog, a zenekar tagjai ugyanis megérkeztek közben Budapestre, ahonnan a reptérre hajtottak, hogy el­hagyják az országot. Ott érték el őket a rendőrök. Nem tudni, milyen in­tézkedés történt, a fiúk tudták-e tisztázni magukat, végül elengedték-e őket. Kerestük a Somogy Megyei Rendőr-fôkapitányság sajtóosztályát is, de vasárnap lévén nem tudtak érdemi információ­val szolgálni, hétfőn adnak tájékoztatást az ügyben. A DVBBS-nek vasárnapra Németországban volt meghirdetve egy újabb koncertje, de nem tudni, végül eljutottak-e oda.

Sokmilliós a gázsijuk

A DVBBS jelenleg a világ egyik legsikeresebb formációja az elektronikus zene világában. A gázsijuk több tízezer euró körül van, azaz egyetlen bulin sok millió forintot kaszálnak. Ennek okán az utóbbi időben igen sok sztárallűrt vettek fel, a szakma szerint „elszálltak maguktól” a fiúk, sok pletyka kering róluk azzal kapcsolatban, hogy udvariatlanok a rajongó lányokkal.

Ami az előzményeket illeti, a Bors úgy tudja, hogy a két lány a koncerten az első sorban szórakozott, a zenekar tagjai felhívták őket a színpadra, majd később az öltözőbe is. Gyakorlatilag ezt erősítették meg kérdésünkre a Sziget Iroda szervezői, akik példás gyorsasággal intézkedtek, amikor észlelték a bajt.

– A kanadai DVBBS duó szombati, kora esti koncertje alatt a zenekar tagjai a rajongótáborból néhány lányt hívtak fel a színpadra, majd a koncert után a backstage-be, az öltözőjükbe  – nyilatkozta az iroda munkatársa. – Később, amikor már a zenekar elment, kollégáink az öltözőben hagyott, rosszul lévő lányokra lettek figyelmesek, emiatt azonnal értesítették a Sound egészségügyi szolgálatát, majd a rendőrséget is. A lányok a zenekar vendégeként voltak ott, beszökni nem lehet, szigorúan védik ezt a területet. A formáció szigetes koncertjét a történtek miatt le­mondtuk.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Titokzatos versenyautó a cseh sztrádán, keresik a rendőrök a Schumacher-rajongó sofőrt - videó

vg.hu

Itt az oroszok gránátvető robotkutyája - videó

borsonline.hu

Hátborzongató jóslattal állt elő az új Baba Vanga: ez vár még ránk 2022-ben

mandiner.hu

Az oroszok lelőtték Ukrajna legjobb pilótáját

ripost.hu

Brutális fotók: Súlyosan bántalmazták Gáspár Győző kamuszeretőjét

vg.hu

Végérvényesen eldőlt: Magyarország az autóipari forradalom élvonalában

mandiner.hu

Ezek lesznek az emberiség utolsó szelfijei

travelo.hu

Olyan alacsony a Duna vízszintje, hogy előbukkant az Ínség-szikla

borsonline.hu

„Börtönbe is zárhatnak, akkor is bebizonyítom” - újabb fejlemények Babicsek Bernát tragédiájáról

origo.hu

Exkluzív dokumentumfilm sorozatot forgatott Szalai Attiláról a BioTechUSA (x)

borsonline.hu

Nincs menekvés: a teljes országra kiadták a riasztást a meteorológusok

borsonline.hu

Így vesznek végső búcsút Leblanc Győző feleségétől

További cikkek

CSERE

8 milliót követelnek Majkától a lemondott koncert miatt

BEUGRÓ

Curtis elárulta, miért vállalta el valójában Majka elmaradt koncertjét