Celeb

Horgas Eszter mellei lesöpörték a pucér énekest

Bors

2015. november 29. vasárnap 19:00

Hiába a sok átütő tehetség, a legtöbben Horgas Eszter melleivel és Niabe Doriane meztelenségével voltak elfoglalva. Végül mégis Badár Sándor fia varázsolta el a nézőket.

Majdnem meztelen

A műsor egyik legnagyobb meglepetése Niabe Doriane vetkőzése volt. A 19 éves szépség tucatnyi táncossal üldögélt pucéran a színpadon, de csak látszólag. Az afrikai és francia felmenőkkel rendelkező lány legintimebb testrészeit – mellbimbóit és szeméremdombját – ugyanis testszínű tapasz fedte, hogy ha a gondos előkészületek és okosan választott kameraszög ellenére mégis félrecsúszik valami, ne legyen belőle villantás. Az énekesnő egyébként egy az egyben lemásolta a The Beloved Sweet harmony című számának videoklipjét.

Eszter vitte a show-t

A zsűri is kitett magáért ezen az estén, Horgas Eszter például majdnem az egész mellét. A nézők azonban nem láthatta, mekkora baj volt a gig-dekoltázzsal. Eszter mikrofonját ugyanis körülményes volt elrejteni, hiszen a felsőtestét alig takarta valami, ezért tapaszokkal és mindenféle módszerrel ragasztották a testére, hogy a bíráló szavai is érvényesüljenek, ne csak a dekoltázsa.

– Szeretem az olyan ruhákat, amik nőiesek, de nem közönségesek. Csak a mikrofonnal voltak problémák. Bár testszínű volt, nem akartuk, hogy kilátszódjon, a ruha finom csipkéjéhez viszont nem akart tapadni – mondta Eszter.

Gyerekszobát kapott a tévében a kis Zsófi

A műsor legfiatalabb versenyzője, Czuczor Gidai Zsófi nem is lehetett jelen az eredményhirdetéskor, a háromnegyed 11-es időpontban ő ugyanis már javában aludt. A műsor készítői egy gyerekszoba-öltözőt rendeztek be a számára, mert egy hatéves kislánynak ilyenkor már ágyban a helye. A legmenőbb öltözőben van kiságy, rengeteg játék is.

Badár: Most nem hibázhattam

Badár Tamásnak az interneten látott meg egy bűvészmutatványt, azóta az élete a varázslat.   

– Kis srácként természetesen nekem is megvolt a klasszikus bűvészdobozom, én is átestem ezen a korszakon, de ott is ragadtam, és azóta is a bűvészet a legérdekesebb dolog az életemben. 13 éve pedig Molnár Gergely a mesterem – mondta Tamás, aki külföldi versenyt is nyert már, mégis arra a legbüszkébb, hogy édesapjával együtt is szokott fellépni, de hiába a rutin, rontani ő is szokott.

– Ez egy érdekes kérdés, nyilván ront az ember, de ha sokat tanul és tapasztalt, akkor improvizatívan ki lehet jönni a hibából. A néző nem tudja, hogy mit várjon, így ki lehet őket cselezni – árulta el az ifjú bűvész, de bevallotta, hogy a mostani trükk annyira speciális volt, hogy itt nem fért bele a pontatlanság, ha rontott volna, improvizációval nem tudta volna menteni a helyzetet.

További cikkek

Utolsó

Ez volt Csollány Szilveszter utolsó tévés szereplése - videó

Videoklip

Most jött ki Kulcsár Edina első saját dala: súlyos dolgokról énekel

Ez is érdekelhet

life.hu

Döbbenetes dolgot állít Csollány Szilveszterről és a lélegeztetett betegekről a pszichoterapeuta

ripost.hu

Pucér tökély, teljesen meztelenül terül el előtted a legszexibb szörfös bombázó

life.hu

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó megmutatta 17 éves lányát: Emma kész nővé cseperedett - Fotó

mandiner.hu

Jakab Péter Márki-Zayról: Ő nem leváltotta, hanem vezeti az ellenzéket

szoljon.hu

Eltűnt egy 11 éves zagyvarékasi lány

nemzetisport.hu

Gyász: a gyűrűk ura – Csollány Szilveszter pályafutása képeken

vg.hu

Jó ötletnek tűnt, de pénze 95 százalékát elbukta a fizetését bitcoinban kérő sztársportoló

origo.hu

A Telex már december 7-én elkészítette a 'Meghalt Csollány Szilveszter' cikket - mutatjuk a bizonyítékot

ripost.hu

Győzike nem tud leállni: Most G.w.M-nek üzent egy cifrát

vg.hu

Elhunyt Csollány Szilveszter

origo.hu

B.szd ki, kretén, lóf.sz, s.ggem - így gyalázkodnak baloldali politikusok - videók