Celeb

Testőrök mentették meg Magyarország Szépét

Bors

2015. július 14. kedd 08:35

Kiss Daniellát részeg, erőszakosan nyomuló fiatalok inzultálták a Balaton Soundon, így kénytelen volt testőr segítségét igénybe venni.

Kiss Daniellát a biztonsági őröknek kellett kimenteni egy koncerten a tömegből, amikor a szépségkirálynőt inzultálni, taperolni kezdte egy félmeztelen bulizó a Balaton Soundon, írja a Blikk. Az esetet a Miss World Hungary jogait birtokló Hajdú Péter is megerősítette.

– Szerencsére nem történt komoly baj, de talán most tudatosult Daniellában is, hogy ő attól a pillanattól kezdve, hogy fejére került a királynői korona, férfiak tucatjainak lett idolja – fogalmazott Hajdú. – Megszűnt civilnek lenni, és közszereplőként ki van téve a túlhevült rajongók közeledésének. A rendezvényt biztosító szakemberek azonban ötösre vizsgáztak, ezúttal is köszönjük nekik, hogy gyorsan reagáltak a helyszínen.

Magyarország 2015-ös szépének a hirtelen jött népszerűségből eddig csak kellemes tapasztalatai voltak, ám reméli, a mostani eset többé nem fog megismétlődni.

– Eléggé megijedtem, amikor láttam, hogy túlzásba viszik a tolakodást ezek a srácok. Fogdostak, beszólogattak, de szerencsére gyorsan jött a segítség. A történtek ellenére nem lettem bizalmatlan az emberekkel. Igaza van Péternek abban, hogy még meg kell tanulnom kezelni a nyilvánosságot, s adott esetben az ilyen szituációkat – mondta a Blikknek Daniella.

További cikkek

Szerelem

Szakítás? Megszólalt Molnár Anikó, miután törölte a párjával közös fotókat az oldaláról

Villantás

Tóth Andi olyan tangás képet mutatott, még a Nagy Ő sem hagyta szó nélkül

Ez is érdekelhet